26.02.2022
Sean Penn s-a intalnit cu presedintele Ucrainei, Vladimir Zelensky si a acordat un interviu lui Ksenia Sobchak: „Inima mea e franta” - VIDEO

In zilele operatiunii militare speciale pe teritoriul Ucrainei, actorul de la Hollywood Sean Penn a ajuns la Kiev. Un videoclip cu el a fost postat ieri pe Instagram de catre presedintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Se pare ca Penn planuieste sa faca un documentar pentru a „inregistra tot ce se intampla in tara”.

Ksenia Sobchak a reusit si ieri sa ia un scurt interviu de la actor.

„Daca, cu un an in urma, cineva m-ar fi intrebat despre ce as face un interviu cu Sean Penn, utlima mea optiune era sa fie ca el este blocat in Ucraina, unde in apropiere totul e bombardat”, a scris Ksenia pe pagina sa de Instagram. 

Actorul a spus ca aceasta este a doua sa vizita la Kiev si ca se afla in oras de cateva zile.

„Filmam un film documentar dedicat tarii, presedintelui si dinamicii evenimentelor care se desfasoara in legatura cu Rusia”.

Elina Svitolina - mesaj sfasietor pentru omenire. Ce a transmis frumoasa ucraineanca in contextul declansarii razboiului in tara sa: „Inima mea sangereaza”

Sobchak a intrebat, de asemenea, daca Penn era constient de riscul cu care s-ar putea confrunta in Ucraina.

„Cred ca toti oamenii sanatosi au luat in considerare aceste posibilitati, le-au luat in considerare in ultimii ani. In acelasi timp, evenimentele care s-au desfasurat in ultimele 24 de ore pur si simplu mi-au frant inima, este atat de uimitor unde suntem acum, ce vedem.

Emisiunea „Vecernii Urgant” a fost scos din difuzare din cauza „evenimentelor socio-politice”. Prezentatorul a criticat razboiul dintre Rusia cu Ucraina

Va fi o greseala teribila daca problema nu va fi rezolvata prin diplomatie. Ucraina este o tara frumoasa, cu oameni minunati. La fel cum oamenii din Rusia sunt frumosi. Ele ar trebui sa fie un exemplu de pace pentru intregul glob. Acum, cred ca cel mai important moment din viata mea”, a spus Penn.

Articole din aceeasi categorie