26.02.2022
Elina Svitolina - mesaj sfasietor pentru omenire. Ce a transmis frumoasa ucraineanca in contextul declansarii razboiului in tara sa: „Inima mea sangereaza”

Superba tenismena este extrem de afectata de ultimele evenimente tragice petrecute la ea in tara: „Va rog, ajutati-ne sa oprim razboiul”.

Daca in toamna lui 2021 se intalnea cu fanii in Kiev, unde i-a fost dedicata o stea pe Aleea Celebritatilor, acum razboiul a alungat oamenii in adaposturi. Sportiva este socata de ceea ce se intampla si a scris o postare emotionanta pe pagina sa de socializare.

Rusia a fost descalificata de la Eurovision 2022. Mai multe tari au solicitat excluderea ei din concurs

„Inima mea sangereaza...Inca o noapte nedormita si terifianta pentru poporul ucrainean. VA ROG, AJUTATI-NE SA OPRIM RAZBOIUL!”, a postat Elina Svitolina. Tenismena si-a insotit gandurile cu o fotografie emotionanta , un ochi trist care are in iris steagul Ucrainei.

Si colegul sau, Alex Dolgopolov, a postat un mesaj pe care Svitolina l-a redistribuit: „Rusii nu vor razboi.” Si intr-un videoclip, vedem cetateni rusi care au manifestat impotriva razboiului la Moscova.

Unii protestatari anti-razboi au fost agresati si arestati de catre fortele de securitate, iar autoritatile ruse au avertizat joi ca vor reprima toate manifestatiile „neautorizate” organizate in tara impotriva razboiului din Ucraina.

Javier Bardem, nominalizat anul acesta la Oscar, s-a alaturat la Madrid protestului impotriva invaziei Rusiei in Ucraina

Elina Svitolina (27 de ani, 15 WTA) este casatorita din anul 2021 cu Gael Monfils, jucator de tenis francez (locul 25) din circuitul ATP.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie