02.02.2021
Surorile Iuliana si Ana Beregoi - cele mai populare adolescente din Moldova si adorate de milioane de fani, din lumea intreaga. „Am mancat pampasele de capra. Cred ca de aia avem acum noroc.”

Interpreta Anisoara Beregoi a lansat o noua piesa, iar cu aceasta ocazie a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a povestit mai multe despre cum e sa fii una dintre cele mai urmarite vloggerite, relatia cu sora si peripetiile de cand era mai mica.

Ana Beregoi este una dintre cele mai urmarite vloggerite din Moldova, dar si de peste Prut. Tanara a lansat cea mai noua piesa a ei, PARTY, care la scurt timp dupa publicare, a ajuns in topurile YouTube-ului din Romania.

Ionel Istrati: „De la fane, la invitate speciale.” Cum aratau Iuliana si Ana Beregoi, alaturi de interpret in 2010

Anisoara se bucura de o popularitate remarcabila printre adolescentii de astazi, dar cu toate acestea, interpreta spune ca ii place sa fie la fel ca fiecare elev, fara ca profesorii sa fie mai indulgenti cu ea.

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, tanara artista a povestit despre planurile pe care le are din punct de vedere profesional si provocata de gazda emisiunii, Anisoara a raspuns la cateva intrebari mai deosebite. Interpreta a recunoscut ca a luat bani pe ascuns de la sora ei, Iuliana Beregoi, ca a primit note negative la scoala, dar si ca a mancat produse expirate si alte ciudatenii. Mai multe vezi in interviul de mai sus.

Multi o aseamana pe Iuliana Beregoi cu Ariana Grande. „Eu sunt vinovata in chestia asta”

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie