21.01.2021
Multi o aseamana pe Iuliana Beregoi cu Ariana Grande. „Eu sunt vinovata in chestia asta”

La doar 16 ani ajuns sa fie un idol pentru sute de mii de copii. Ea umple sali intregi de spectacole, are propriul ei serial iar piesele lansate devin hituri.

Citeste si :  Serialul The Simpsons „a prezis” tinuta de investire a vicepresedintei SUA, Kamala Harris. FOTO

Tanara interpreta Iuliana Beregoi a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta si a povestit ca are multe surprize pentru fanii sai:„Pregatim foarte multe proiecte. In primul rand muncim foarte mult ca sa ajungem pe international, este visul meu cel mai mare. Pregatim primul meu album, care ar trebui sa fie lansat anul acesta. O sa fie un album foarte special pentru ca este primul. O sa iasa bomba. Pregatim ultimul episod pentru sezonul trei. In pandemie trebuia sa il lansam, dar nu am avut cum asa ca am lansat cartea.”

Multi o aseamana pe Iuliana Beregoi cu Ariana Grande atat pentru stilul vestimentar, cat si pentru cel muzical:„Eu sunt vinovata in chestia asta. Ea a ramas idolul meu, dar imi doresc sa imi fac imaginea mea, sa fiu Iuliana Beregoi, nu altcineva.”, spune tanara.

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre scena din serial in care Iuliana se saruta cu partenerul de platou, dar si despre relatiile din familia tinerei interprete.

Citeste si :  Melania si Donald Trump au ajuns in Florida. Ce tinuta inedita a purtat fosta prima doamna. GALERIE FOTO

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie