14.08.2019
Scandalul in care este implicata familia Jannei Friske nu conteneste. Rudele artistei sustin ca semnatura ei in contractul cu Rusfond ar fi fost falsificata
Recent, rudele Jannei Friske au reusit sa intoarca Rusfondului toata datoria, nu mai putin de 21 de milioane de ruble, care ar fi ramas dupa tratamentul artistei.

Chiar daca familia Friske ar fi trebuit sa intoarca aceasta suma inca multi ani in urma, acestia au reusit s-o faca abia anul acesta. Motivele acestei intarzieri au ramas necunoscute.

Acum cand banii au fost intorsi, s-ar parea ca scandalul in jurul numelui Friske ar fi trebuit sa conteneasca, dar n-a fost sa fie. 

Avocatul lui Vladimir Friske, tatal Jannei, Yurii Nechaev sustine ca incearca fara succes sa obtina declararea contractului cu Rusfond invalid, deoarece semnatura interpretei ar fi fost falsificata.

„Vladimir nici nu este parte contractata. El doar stia despre incercarile celor de la Pervii Kanal de a face lumea sa ii ajute material, dar nu stia de existenta unui astfel de contract. De toate acestea se ocupa Dmitrii Shepelev. Noi ne-am conformat deciziei judecatoresti, iar familia Jannei si-a pierdut casa.”, spune acesta.

Avocatul a mai adaugat ca expertiza independenta a recunoscut falsificarea contractului cu Rusfond, dar judecatorii au preferat sa ignore documentul care atesta acest fapt.

Amintim ca Janna Friske s-a stins din viata la 15 iunie 2015, in urma unei lupte cu teribila diagnoza - cancer.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie