04.12.2019
Scandal la Casa Alba! Donald Trump ar fi trimis tabloidelor fotografii cu sotia sa dezbracata
Melania Trump este cunoscuta drept Prima Doamna care a pozat nud, insa se pare ca imaginile in care aceasta apare dezbracata au ajuns pe mana tabloidelor din cauza unor „jocuri” de la Casa Alba, in care chiar presedintele SUA, Donald Trump, ar fi implicat.

Melania s-a facut remarcata ca fotomodel inca de la varsta de 16 ani, iar la 18 ani, sotia lui Trump a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casa de moda din Milano. Acela a fost momentul in care Melania a devenit renumita in lumea modellingului, aparand pe copertile mai multor reviste celebre, precum Harper's Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure si Vanity Fair (Italia).

Melania Trump si-ar suspecta sotul ca ar fi in spatele aparitiei in presa a fotografiilor sale nud

Totusi, imaginile „cuminti” de pe primele pagini ale revistelor nu au fost singurele momente de „glorie” ale Melaniei. Aceasta a pozat sexy si chiar goala de cateva ori, iar acum se pare ca banuieste ca imaginile respective au ajuns in presa cu ajutor „din interior”. 

Melania Trump il suspecteaza pe Roger Stone, un vechi aliat si consilier al lui Donald Trump, ca ar fi in spatele aparitiei in presa a fotografiilor in care ea e goala, la ordinele sotului sau, conform unei carti scrise de jurnalista Kate Bennett, relateaza presa internationala.

In carte, corespondenta CNN Kate Bennett mai scrie si ca Prima Doamna a Statelor Unite „refuza inca sa creada” ca sotul ei a avut un rol in aparitia fotografiilor. Bennett adauga, de asemenea, ca informatiile conform carora presedintele si prima doamna dorm in camere separate la Casa Alba sunt adevarate. In mai multe declaratii pentru The Guardian, Roger Stone a infirmat acuzatiile, iar Casa Alba a criticat dur cartea.

Fotografiile, datand din 1996 si realizate in timpul unei sedinte foto pentru o revista franceza, au ajuns pe site-ul tabloid New York Post pe 30 iulie 2016, cu trei luni inainte de alegerile prezidentiale castigate de Donald Trump in fata lui Hillary Clinton. La acel moment, Trump se afla intr-un conflict public cu familia unui soldat ucis in timpul razboiului din Irak in 2004.

Teoria este ca Trump ar fi ordonat trimiterea in presa a fotografiilor nud cu Melania pentru a distrage atentia de la un scandal in care era implicat la vremea respectiva, legat de familia Khan, care ii afecta sansele si asa mici de a deveni presedintele Statelor Unite.

„In Europa astfel de imagini sunt foarte la moda si obisnuite”, spunea Trump atunci. Un purtator de cuvant al campaniei a declarat pentru CNN ca nu este „nimic jenant”. Insusi presedintele „a cerut ca fotografiile sa fie livrate in biroul sau”, la vremea respectiva.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie