18.11.2023
Scandal in lumea manelelor! Florin Salam, furios pe Jador: „Cat de nesimtit poti sa fii?”

Jador a vorbit public despre scandalul pe care l-a provocat, involuntar, intre el si Florin Salam. Artistul si-a cerut scuze de la colegul lui de breasla, pentru ca i-a cantat melodiile, fara sa il anunte.

​Jador este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania. Acesta, desi lanseaza constat hit-uri care ajung rapid in sufletele oamenilor, la evenimente alege sa cante si melodiile altor colegi de breasla. De exemplu, cu mai multe ocazii, manelistul a ales sa bucure oamenii cu diverse piese ale lui Florin Salam sau Adrian Minune.

Florin Salam a observat ca Jador ii canta piesele, dupa ce mai multe momente cu el s-au viralizat pe TikTok. Acesta a fost deranjat ca manelistul ii „fura” piesele si le canta de parca ii apartin si a iesit in spatiul public cu o serie de declaratii dure:

Florin Salam 2

„Foarte frumos, sa le cante, dar macar sa anunti. Nu sa zici tu „Piesele astea le-am facut pentru sufletul meu”. Le-ai facut? Ca ma faci sa rad, cata nesimtire. Ca mai zici de ce nu ii bagam in seama pe unii. De-aia nu ii bagam in seama, ca nu au stofa. Eu ii injur pe aia care merita cateodata. Daca vreti voi, nu ii mai injur nici pe aia, ca sa va fac in ciuda, nu de altceva. Daca alea sunt piesele mele si ale nasului Adrian. Vreo doua sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Tu poti sa spui: „Pe astea le-am facut pentru sufletul meu”? Cat de prost poti sa fii? Macar anunta”, a marturisit Florin Salam.

Florin Salam 4

Jador, dupa ce a vazut ca Florin Salam  s-a suparat pe el, a ales sa isi ceara iertare. Manelistul sustine ca nu s-a asteptat ca „Regele Manelelor” sa fie deranjat de situatie si ca nu o sa-i mai cante melodiile la evenimente:

„Am un mesaj foarte important astazi pentru voi. Din pacate, l-am deranjat pe un om pe care eu il iubesc din toata inima mea, pe care il respect, ii respect munca, ii respect cariera. Si sunt fanul lui inca de cand ma stiu eu, de mic copil. Imi cer scuze fata de tine, Florin Salam. Iarta-ma daca te-a deranjat ca ti-am cantat melodiile. Eu ti le-am cantat pentru ca te iubesc, pentru ca sunt fanul tau, pentru ca te ascult dintotdeauna. Pentru mine esti o legenda. Imi pare rau ca ti-am cantat muzica. Iti promit ca daca te deranjeaza n-o sa-ti mai cant melodiile la evenimente. Iarta-ma si imi pare rau”, a marturisit Jador pe TikTok.

Articole din aceeasi categorie