03.12.2019
Sarbatori cu scantei pentru Jennifer Garner! S-a certat cu Ben Affleck, fostul sot, in plina strada!
Desi au decis sa divorteze cu ani in urma, se pare ca Jennifer Garner si Ben Affleck inca mai au multe lucruri „de impartit”. Actorii au fost surprinsi certandu-se de mama focului in plina strada, dupa petrecerea de Ziua Recunostintei pe care au petrecut-o impreuna de dragul celor trei copii pe care ii au.

Cei doi ajung sa se mai vada, din cand in cand, de dragul copiilor pe care ii au impreuna, Violet Affleck (13), Seraphina Rose Elizabeth Affleck (10) si Samuel Garner Affleck (7), insa nici in aceste scurte momente de intalnire nu reusesc sa lase deoparte securea razboiului, potrivit Daily Mail. 

Fostii soti s-au revazut recent de dragul familiei pe care au cladit-o pentru a sarbatori alaturi de cei trei copii ai lor Ziua Recunostintei, insa nu a durat prea mult pana cand scanteile au aparut intre cei doi, dar nu cele ale dragostei!

Jennifer Garner si Ben Affleck, cearta in plina strada in prag de sarbatori

Actorii au fost fotografiati in afara casei din LA a lui Jennifer (47), unde s-a tinut cina in familie, certandu-se de mama focului, semn ca cei doi si-au inceput sarbatorile cu..peripetii. Jennifer si Ben au ajuns sa nu se mai inteleaga deloc, nici macar in perioada aceasta festiva care, de regula, uneste familiile laolalta. 

Dupa cearta apriga, Jennifer si-a dus fostul sot cu masina la cel mai apropiat hotel, semn ca acesta nu poate petrece nici macar o noapte in casa fostei partnere fara sa-si arunce sageti unul altuia. Imaginile obtinute de paparazzi ii arata pe cei doi abatuti si iritati in masina, nereusind sa ajunga la un consens in urma cinei esuate.

Image result for ben affleck jennifer garner

Cei doi actori s-au intalnit si s-au placut pe platourile de filmare de la „Pearl Harbor”, din 2001, si „Daredevil”, din 2003, insa abia in 2004 au decis sa dea o sansa relatiei lor si sa oficializeze faptul ca formeaza un cuplu. La doar un an distanta, in 2005, Jennifer si Ben deja au decis sa se casatoreasca, organizand o ceremonie privata in acest sens, doar sub privirile celui care a oficializat cununia. 

Dupa 10 ani de mariaj si trei copii, actorii au decis sa se separe, anuntand in 2015 ca nu mai formeaza un cuplu. Divortul a fost finalizat abia in aprilie 2017. Dupa separare, Ben a locuit o perioada in „casa oaspetilor” de pe proprietatea lor. 

Image result for ben affleck jennifer garner

In ciuda divortului si a neintelegerilor, Jen i-a fost alaturi lui Affleck pe parcursul tratamentului pe care l-a primit acesta pentru alcoolism, actorul internandu-se la dezalcoolizare la o clinica privata din Malibu in urma cu ceva vreme. Cei doi impart custodia copiilor si au ramas in relatii amicale, insa se pare ca din cand in cand se mai intorc la certurile care au dus, in cele din urma, la divort. 

Sursa foto: Click.ro, Google.com

Articole din aceeasi categorie