21.08.2023
Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Ce mesaj emotionant a publicat interpreta in mediul online: „La multi ani, tobosarul meu!” - VIDEO

Acum o zi, la data de 20 august, mezinul familiei, Tiberiu, a implinit 1 an si 3 luni. Tatiana a publicat o serie de imagini induiosatoare alaturi de un mesaj.

Heghea a postat mai multe filmulete in care il arata pe Tiberiu in mai multe ipostaze, iar in descrierea fiecarui filmulet a lasat si cate un mesaj.

„Azi este #20”, a scris Tatiana in descrierea unei postari.

Familia Maxian - mereu in trend! Fiica lor Riana a implinit 10 ani, iar sarbatoarea a fost wow - FOTO/VIDEO

Alaturi de un fimulet in care cel mic batea intr-o cutie goala de lapte praf, cu palmele, interpreta a scris: „La multi ani, tobosarul meu!”.

Intr-o alta postare, Tatiana a mai mentionat: „1.3 ani. La multi ani, taurasul meu ce a ales sa vina la primele 15 minute ale lui 20”.

Doina Danielean - vacanta intr-o locatie simbolica pentru familia sa! Ce sarbatoreste bloggerita - VIDEO

Iar la sfarsit aceasta a scris: „Te iubesc, imparatul meu”.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si regina Elisabeta a II-a. Ce reprosuri i-ar fi facut la inceputul relatiei cu printul William

Articole din aceeasi categorie