31.07.2023
Fiul interpretei Karizma a implinit 2 anisori! Ce postare emotionanta a facut artista pe pagina ei de Instagram: „Adoram sa te pupam 24/7” - VIDEO

Ieri s-a implinit 2 ani de cand fiul Karizmei si al sotului ei, Oleg Ghimpu, a aparut pe lume. Alexandru a avut parte de o petrecere de neuitat la piscina, alaturi de parinti, dar si de prieteni.

Pe pagina sa de Instagram, Karizma a publicat mai multe fotografii si filmulete cu fiului ei de la aniversare.

Imagini induiosatoare! Modelul Ilinca Sturzescu si fiul ei, Timur, au fost externati din maternitate - FOTO

De asemenea, interpreta i-a transmis baietelului ei un mesaj. „La multi ani, raza noastra de soare! Adoram sa te vedem zambind, sa-ti descoperim starile si emotiile, si sa te pupam 24/7. Pentru ca esti duuulceee. Esti nectarul vietii noastre! Nu te grabi sa cresti, pentru ca noi nu ne putem satura de tine. Esti un copil deosibit! Esti perfectiunea intruchipata, si nu anung cuvinte ca sa-ti exprimam toata dragostea ce ti-o purtam! Fii fericit! Te iubim nespus! Mama, Tata si Daria”, a scris ea.

In aceasta zi speciala nu au putut lipsi nici fecilitarile din partea internautilor: „La multi ani. Sanatate, fericire sa aveti si sa va bucurati de orice moment din viata voastra”, „La multi anisori, om frumos”, „La multi ani”.

Karizma, alias Olga Fesenco este o interpreta din Republica Moldova care a emigrat in urma cu cativa ani in Statele Unite ale Americii.

Artista a trecut printr-un divort de fostul ei sot, Alexandru Grosu, si s-a despartit si de tatal fetitei sale, Valentin Coptilet, in 2017.

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

In prezent este stabilita in SUA alaturi de sotul ei Ion Ghimpu. Acolo s-a nascut cel de-al doilea copil al interpretei, un baietel pe nume Alexandru.

Articole din aceeasi categorie