07.01.2024
Sandra Bullock, gest emotionant in memoria partenerului sau pe care il numea „dragostea vietii” - VIDEO

Bryan Randall a incetat din viata la varsta de 57 de ani, dupa o lupta de trei ani cu scleroza laterala amiotrofica.

Sandra Bullock a indeplinit ultima dorinta a partenerului sau, Bryan Randall, care s-a stins din viata in luna august a anului trecut. In ziua in care Randall ar fi implinit 58 de ani, actrita i-a imprastiat cenusa in raul Snake River din Jackson Hole.

„La multi ani, Bry. Sandy te-a adus la rau, asa cum a promis”, a scris sora lui Bullock, Gesine Bullock-Prado, in descierea videoclipului, care surprinde raul, copacii acoperiti de zapada si razele puternice ale soarelui.

Bryan Randall a incetat din viata la varsta de 57 de ani, dupa o lupta de trei ani cu scleroza laterala amiotrofica.

„Cu mare tristete va impartasim faptul ca pe 5 august Bryan Randall a decedat in liniste, dupa o lupta de trei ani cu scleroza laterala amiotrofica. Bryan a ales de la inceput sa isi tina boala departe de ochii lumii iar noi, toti cei care am avut grija de el, am facut tot ce ne-a stat in putere sa ii onoram aceasta cerere. Suntem extrem de recunoscatori medicilor neobositi care au navigat acest peisaj al bolii alaturi de noi si asistentelor uimitoare care ne-au devenit colege de apartament, deseori sacrificandu-si propriile familii pentru a fi alaturi de a noastra”, a anuntat familia lui Bryan in luna august.

O recunosti? Imagini rare cu Anastasia Lazariuc, din tinerete - FOTO

Scleroza laterala amiotrofica, boala de care a suferit Bryan Randall, este o afectiune neurologica care afecteaza celulele nervoase din creier si din maduva spinarii care au rolul de a controla miscarile voluntare. Astfel, pe masura ce boala inainteaza, creierul isi pierde capacitatea de a initia miscari voluntare. Pentru aceasta afectiune nu exista inca un tratament eficient. Sora Sandrei Bullock a dezvaluit faptul ca actrita i-a fost alaturi partenerului sau cand acesta a murit, si ca l-a ingrijit in ultima perioada a vietii acestuia.

Fotograful Bryan Randall a cunoscut-o pe Sandra Bullock in ianuarie 2015, la ziua de nastere a fiului ei, Louis. Cei doi au inceput sa se vada curand dupa. Debutul lor in postura de cuplu a avut loc in luna octombrie a aceluiasi an, insa relatia lor s-a consumat departe de ochii publicului, actrita recompensata cu un premiu Oscar fiind foarte discreta in legatura cu viata sa personala. Totusi, intr-un interviu acordat in decembrie 2021 in cadrul Red Table Talk, aceasta a dezvaluit ca Randall era „dragostea vietii sale.”

Catalin Josan s-a logodit! Unde a avut loc cererea in casatorie, dar si cine este Helen, cea care i-a cucerit inima - FOTO

„Avem doi copii frumosi – de fapt trei, cu fiica lui mai mare. Este cel mai bun lucru”, a mai declarat actrita, care are doi copii adoptati, Louis, in varsta de 13 ani, si Laila, de 10 ani.

Bryan Randall avea o fiica, Skylar, din relatia cu fosta sa partenera. Actrita a mai dezvaluit faptul ca isi aprecia mult partenerul mai ales pentru ca „este exemplul de care vreau sa aiba parte copiii mei. Am un partener crestin si sunt doua feluri in care ne uitam la lucruri. Nu sunt mereu de acord cu el, iar el nu este mereu de acord cu mine. Dar este un exemplu chiar si atunci cand nu sunt de acord cu el. (…) Deseori sunt incapatanata si e nevoie sa fac un pas in spate si sa ascult ca sa imi dau seama ca, desi spunem lucrurile diferit, vorbim de fapt despre acelasi lucru. Este greu sa cresti copii impreuna, mai ales ca eu vreau sa fac lucrurile pe cont propriu.” De asemenea, Bullock a mai precizat ca nu isi dorea o casnicie cu partenerul sau, mai ales pentru ca prioritatea cuplului o reprezentau copiii.

Articole din aceeasi categorie