12.01.2021
„Samanul” de la Capitoliu a spus tot! Cine l-a chemat sa faca de rusine America. Unul dintre membrii grupului s-a predat singur

Barbatul care a socat cu prezenta sa la asaltul asupra Capitoliului le-a spus anchetatorilor cum a fost convins sa lupte pentru Donald Trump.

Citeste si :  Anuntul lui Mark Zuckerberg, dupa ce Donald Trump a fost interzis pe Facebook si Instagram

Scenele petrecute la Washington vor ramane in istorie, iar poate cea mai semnificativa imagine este cea a „samanului QAnon", vopsit pe fata si accesorizat cu coarne si blana din piele de urs, cel care i-a condus si i-a inspirat pe protestatari.

Identitatea barbatului respectiv a fost dezvaluita, Jacob Anthony Chansley aflandu-se printre numeroasele persoane arestate care vor fi nevoite sa raspunda acum in fata legii. Conform presei de peste Ocean, chiar Jacob ar fi sunat la FBI, a doua zi dupa atac, pentru a se deconspira.

De asemenea, Chansley a marturisit cum a fost organizat atacul si care a fost imboldul, el ajungand la Washington impreuna cu alti revolutionari din Arizona ca raspuns la indemnul de mobilizare lansat de Donald Trump. „A fost un efort de grup la solicitarea ca toti patriotii sa vina la 6 ianuarie in DC", ar fi afirmat Jacob Anthony Chansley, potrivit primelor informatii rasuflate din dosar.

Citeste si :  Nebunia lui Trump! Dupa ce i-au fost suspendate conturile de Facebook si Twitter, fostul presedinte al SUA vrea sa isi faca propria retea de socializare
Articole din aceeasi categorie