23.11.2023
S-a schimbat atat de mult dupa operatiile estetice de 300 de mii de dolari, incat nu a fost recunoscuta cand a mers sa-si schimbe actele - FOTO

O fosta avocata devenita model si-a schimbat atat de mult aspectul fizic, incat identitatea ei a fost pusa sub semnul intrebarii atunci cand a mers sa-si schimbe permisul de conducere.

Brazilianca Denise Rocha a cheltuit 300.000 de dolari pentru toate operatiile estetice facute pana acum, care i-au schimbat radical look-ul. Femeia de 39 de ani pornise cu aproape doua decenii in urma pe drumul avocaturii, dar a renuntat pentru a deveni model. Aceasta spune ca atunci cand a mers sa-si schimbe permisul in Sao Paulo, angajatii erau convinsi ca ea nu era cine pretindea, dupa ce au comparat-o cu poza pe care o facuse in 2018 pentru carnetul de conducere. I-au cerut sa se identifice cu doua acte.

„Nu m-au crezut ca sunt eu. Inteleg care este treaba lor si stiu ca trebuie sa verifice, dar a fost o situatia amuzanta la care nu ma asteptam”, a declarat Rocha.

Horoscop 23 noiembrie 2023. Castiguri financiare neasteptate pentru norocosii zodiacului

In ultimii ani, blonda si-a schimbat radical aspectul, dupa mai multe operatii estetice si proceduri de infrumusetare care au costat-o 300.000 de dolari, scrie New York Post. O rinoplastie, trei interventii de marire a sanilor, Botox, fillere si tratamente pentru ten sunt cateva dintre ajustarile la care a apelat Denise, care au facut-o sa arate o cu totul alta persoana.

„Nu mi-am imaginat niciodata ca procedurile prin care am trecut ma vor face sa trec prin asta. Stiu ca m-am schimbat, dar faptul ca m-au intrebat daca sunt eu insami, era ceva de negandit. Eu sunt foarte fericita cu rezultatele. Sunt complet convinsa ca acest lucru le poate genera oamenilor semne de intrebare, dar totul a iesit asa cum mi-am dorit”, a mai spus brazilianca.

Pare de 20 de ani, dar are 51, de fapt. Prima doamna a Coreei de Sud le-a eclipsat pe Kate Middleton si regina Camilla - FOTO

In plus, Denise Rocha spune ca nu are niciun regret ca si-a lasat in urma cariera de avocata. Acum are peste 5 milioane de fani pe Instagram si face bani din imaginea ei si din pozele pline de senzualitate pe care le pune online.

Articole din aceeasi categorie