21.03.2022
Ce surpriza a primit Kim Kardashian de la fosta logodnica a lui Pete Davidson?

Kim Kardashian a avut parte de o surpriza la care nu se astepta catusi de putin, chiar de la fosta logodnica a lui Pete Davidson, cantareata Ariana Grande, care i-a trimis un cadou foarte special.

Kim Kardashian, 41 de ani, a divortat recent de rapperul Kanye West, iar la momentul actual se afla intr-o relatie cu mai tinerelul, Pete Davidson, actorul de comedie de la Saturday Night Live. 

Kim a avut parte de o surpriza la care nu se astepta catusi de putin chiar din partea fostei logodnice a actualului iubit, cantareata pop Ariana Grande. 

Recent, Kim a postat pe Instagram Stories o cutie cadou cu produse R.E.M Beauty pe care a primit-o de la fondatorul colectiei, Ariana Grande.

Cantareata americana, in varsta de 28 de ani, a trait o poveste de dragoste cu Pete Davidson, actualul iubit al lui Kim Kardashian, in 2018. 

Pagina de Instagram a Marinei Carnat - dezactivata intentionat? Ce spune bloggerita: „Razboiul ar fi o cauza pentru care acea persoana m-ar fi blocat.” - VIDEO

Ariana si Pete Davidson au avut mai multe aparitii impreuna pe covorul rosu, unde s-au comportat ca doi indragostiti. Cantareata si actorul de comedie si-au celebrat logodna la vremea aceea cu tatuaje speciale. Cuplul din pacate s-a despartit dupa doar cinci luni de logodna, spre surprinderea celor din anturajul lor. 

Kim Kardashian a vorbit pentru prima data despre relatia cu Pete Davidson

Vietile lui Kim si Ariana s-au suprapus cu mult inainte ca fosta sotie a lui Kanye sa inceapa sa se intalneasca cu Pete la sfarsitul anului 2021. In 2016, Kim Kardashian si Ariana s-au pozat impreuna la MTV Video Music Awards.

Fiica purtatorului de cuvant al Kremlinului, despre sanctiunile internationale care o vizeaza: Mi se pare complet nedrept si nerezonabil

Dupa ce a Kim Kardashian si Pete Davidson au devenit oficial un cuplu, fosta doamna West a vorbit despre dragostea lor pentru prima data la The Ellen DeGeneres Show, confirmand ca comediantul are mai multe tatuaje dedicate ei. 

„Stii ce, am 40 de ani, asa ca am zis ,,La naiba, du-te si gaseste-ti fericirea!"”, a spus Kim recent despre relatia ei. 

Ai un pont sau mai multe informatii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Articole din aceeasi categorie