30.06.2022
Rudele lui Iurii Shatunov au publicat ultimul cantec al artistului, care, dupa spusele internautilor, este profetica - VIDEO

Inmormantarea lui Iurii Shatunov a fost pe 28 iunie. A doua zi, rudele artistului au publicat pe retelele sociale o melodie pe care artistul nu a reusit sa o lanseze in timpul vietii. Compozitia se numeste „Kajdomu svoe”. 

In comentarii, internautii au scris ca aceasta piesa este profetica si fiecare au spus ca au fiori de la ea. 

In piesa, Shatunov se compara cu o pasare si canta despre cum el isi va umple plamanii de libertate, va parasi captivitatea si va zbura departe de golul care il doboara. 

Si-a exprimat dragostea pentru sotia sa prin muzica! Edward Sanda a lansat o piesa de exceptie, iar Cleopatra Stratan s-a filmat in videoclipul acestuia - VIDEO

„Iata-ma, ca o pasare usoara, parasesc captivitatea. Umplandu-mi plamanii cu libertate, nemaidorind sa-mi amintesc de anii petrecuti in ea... Pe ceilalti eu ii las cu Dumnezeu. Stiu ca voi fi langa cel alaturi de care voi putea zbura”, cateva fraze din piesa. 

Iurii Shatunov a murit in noaptea de 23 iunie, la varsta de 48 de ani. Cauza mortii muzicianului a fost insuficienta cardiaca acuta. 

Articole din aceeasi categorie