13.01.2021
Rowan Atkinson renunta la Mr. Bean. „Este extenuant”

Mr. Bean nu va mai aparea pe ecran, cel putin nu in productii cinematografice noi. Rowan Atkinson, actorul care a devenit celebru interpretand acest personaj, spune ca rolul este „extenuant”.

Citeste si :  S-a DEZBRACAT in zapada si a fost bagata in SPITAL. Reactia ISTERICA a tinerei care n-a inteles GLUMA

Rowan Atkinson a declarat ca nu va mai interpreta personajul Mr. Bean in filme artistice, rezumandu-se doar la vocea acestuia, in desenele animate.

Imi este mai usor sa interpretez personajul vocal decat vizual. Nu-mi place prea mult sa-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant si obositor si astept cu nerabdare sfarsitul acestuia” a declarat Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, pentru publicatia „The Sun”.

Prima aparitie a lui Rowan Atkinson, actorul acum in varsta de 65 de ani, ca si Mr. Bean, a avut loc in 1990, la postul ITV. Au urmat apoi mai multe filme artistice, seriale si desene animate, cu acelasi personaj.

Chiar daca pagina sa de Facebook este considerata a fi cea de-a zecea din lume ca si popularitate, actorul spune ca nu este interesat de social media. „Nu doresc sa fiu prezent pe social media ce se intampla acolo este ceva paralel cu lumea in care traiesc”.

Singurul personaj pe care il agreeaza in prezent Rowan Atkinson, si pe care se gandeste sa-l duca mai departe in productiile cinematografice este cel din Blackadder, serial incheiat in 1990.

„De fapt, nu prea imi mai place sa interpretez nimic, cu exceptia lui Blackadder. Pentru ca responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe multi umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativa pe care o aveam cu totii in anii ’80. Incercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi usoara.”

Citeste si :  Emilian si Nina Cretu isi maresc familia. Actorul si-a aratat iubirile: "Nani, nani, puisor"

Sursa: Pro TV

Articole din aceeasi categorie