21.01.2023
Romanii au talent 2023: Stefan Popescu, soferul de TIR care are blues-ul in inima: „Ce timbru, ce voce, ce voie buna! Aveti un mare DA!” - VIDEO

Stefan Popescu este pensionar in acest moment, insa o viata intreaga a muncit ca sofer de tir. Spune ca a inceput sa cante in anii ‘70 , dupa ce a auzit la TV, la emisiunea lui Cornel Chiriac, „The Story of Blues”.

A cantat in trupe mici in perioada comunista, insa din cauza ca nu avea o conditie financiara foarte buna nu a reusit sa se impuna pe piata muzicala.

Locuieste in satul Noptesa, ii place viata la tara, culege ciuperci, are gradina, animale.

„Un moment exceptional de la inceput pana la sfarsit”! Christian Stoinev, aplaudat in picioare de public si jurati la Romanii au Talent. E recunoscut la nivel mondial pentru acrobatiile pe care le face cu cateii sai - VIDEO

Ii place sa cante blues, country, canta si la el in sat, insa sustine ca nu este mai cunscut ca Petrica Matu Stoian.

Cand vine vorba de muzica americana a anilor '40, '50 sau '60, Stefan este o enciclopedie. Stie aproape tot despre marii artisti ale caror piese le interpreteaza cu atata pasiune.

A participat la Romanii au talent si in 2014 si a reusit sa ajunga pana in semifinale.

A lucrat la un circ in Belgia ca sofer si monteur si de acolo a plecat in Dublin. A lucrat ca spalator de masini sau om de serviciu. Dupa aproximativ 3 ani a fost dat afara de acolo din cauza restructurarilor si a fost nevoit sa se intoarca in tara.

Cine e japonezul care i-a uluit pe juratii de la Romanii au Talent 2023 cu talentul sau: „M-am simtit ca la un moment de finala! Pare de pe alta planeta!” - VIDEO

Stefan i-a cucerit pe jurati, care l-au aplaudat in picioare: „Ce timbru, ce miscare, ce voie buna! Aveti un mare DA”, i-a spus Andra. 

Articole din aceeasi categorie