27.05.2023
Rihanna, o noua aparitie stralucitoare. Artista a purtat un inel in valoare de un milion de dolari - FOTO

Shine bright like a diamond!

Rihanna ne-a obisnuit deja cu aparitiile sale extravagante, insa de data aceasta, artista in varsta de 35 de ani a stralucit la propriu. Fondatoarea Fenty Beauty a postat un clip video pe contul sau de TikTok, in care isi etala cea mai noua bijuterie: un inel pe care l-a purtat pe degetul de la picior, in valoare de un milion de dolari.

„Quiet luxury”, a scris Rihanna in descrierea video-ului, in care poarta o pereche de sandale Amina Muaddi in valoare de 1380 de dolari.

Pasiunea bolnavicioasa pe care Theo Rose a facut-o pentru acest barbat, recunoscuta de viitoarea mamica: „Era o relatie toxica, iar eu eram capabila sa fac multe” - FOTO

Inelul cu diamant taiat in forma de para apartine brand-ului XIV Karats, iar expertul in bijuterii Maxwell Stone de la Steven Stone Jewellers a declarat pentru Page Six Style ca are o valoare estimata la un milion de dolari.

Actorul Catalin Lungu canta opera! Vezi cum s-a ispravit cu provocarea pe care i-a dat-o soprana Ana Cernicova: „Daca-i maestru, apoi in toate” - VIDEO

Rihanna a dezvaluit in cadrul show-ului Super Bowl din acest an ca ea si rapperul Asap Rocky vor deveni parinti pentru a doua oara. Artista a fost una dintre vedetele care au uimit cu stilul vestimentar in perioada celor doua sarcini. Rihanna a avut aparitii spectaculoase si a lasat la vedere burtica de gravida de fiecare data in combinatii indraznete. Cu toate ca a starnit controverse in randul criticilor, aceasta si-a pastrat tot timpul atitudinea care a consacrat-o. Artista nu a stat deloc pe ganduri inainte sa isi stabileasca stilul vestimentar odata ce sarcina avansa. Astfel, cantareata se declara mandra de faptul ca a reusit sa fie o inspiratie pentru femei.

Articole din aceeasi categorie