10.07.2022
Rihanna, intr-un costum sport si cu batic pe cap, la concertul iubitului. Reactia fanilor: „are look de mamica” - VIDEO

Rihanna stie cum sa fie in centrul atentiei. Artista, care a devenit oficial cea mai tanara miliardara realizata prin forte proprii, a atras toate privirile cand a aparut la concertul iubitului ei, rapper-ul ASAP Rocky, in cadrul unui festival de muzica hip-hop.

Insotita de bodyguarzi, Rihanna a stat printre multimea de oameni, adunata la festivalul Rolling Loud, care a adus crema rap-ului nord-american la Portimao (Portugalia). 

Lansat pentru prima data in Miami, Florida, Rolling Loud este unul dintre cele mai mari festivaluri hip-hop din lume. In 2022, are loc pentru prima data in Portugalia, mai exact in Praia da Rocha, in Portimao.

Joi, pe 7 iulie, lumea s-a adunat sa-l admire pe A$AP Rocky, una dintre cele mai apreciate figuri hip-hop ale generatiei sale, cunoscut si pentru relatia de iubire cu Rihanna, cu care are un copil. 

A lucrat la constructii in Rusia si a fost crescuta de bunica sa pe care o numeste „mama”! Afla povestea nestiuta, dar foarte emotionanta a antrenoarei de fitness Nicolle Trifan: „Multi nu ma vor crede..” - FOTO

„E atat de draguta cu acest batic”, „Are look de mamica”, au comentat unii fani la filmuletele aparute pe Twitter

Articole din aceeasi categorie