06.06.2024
Revista companiilor de top din țară a împlinit 20 de ani! Care a fost dress code-ul evenimentului aniversar, dar și ce amintiri au depănat invitații - VIDEO

Edward Sanda, Pavel Stratan, Adrian Ursu şi multe alte surprize. Află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă care a fost cea mai spectaculoasă ținută.

Irina Gureeva a dezvăluit: „Au fost ani frumoși, cu greutăți, cu bucurii, cu perioade frumoase, cu perioade mai puțin frumoase, dar au fost niște ani pe care noi o să-i ținem minte mulți ani înainte. În această seară o să avem invitați familia Stratan, desigur că am decis să-l invităm pe Edward Sanda să ne încânte cu un mic concert așa că îl așteptăm cu nerăbdare”.

„O să fie muzică bună, vă garantez acest lucru, mai ales că cântă soțul meu. Pe lângă asta vom avea foarte multă lume frumoasă, cu siguranță i-ați văzut aici și e un eveniment la care s-a muncit”,  a anunțat Gloria înainte de eveniment.

Pe parcursul serii, invitaţii au depănat cele mai frumoase amintiri create alături de echipa revistei.

Sasha Letty a dezvăluit: „Deseori am fost și în revistă, la 19 ani am fost și prezentatoare, am susținut-o pe Irina și chiar mă bucur să colaborăm, mă bucur să răsfoiesc revista asta, mă bucur că văd la fiecare acasă revista și sunt și eu acolo”. 

„Ce îmi amintesc sunt evenimentele pe care le organizăm pentru partenerii noștri, ca să fim într-o altă atmosferă,nu cea de lucru”,  a adăugat Irina.

Invitaţii speciali ai evenimentului au fost Cleopatra Stratan şi Edward Sanda.

Edward Sanda se simte foarte bine în Republica Moldova, acesta a menționat: „Suntem în perioada asta plină de concerte și ne bucurăm că e așa, căci avem o activitate plină, dar în această perioadă am reușit să venim și pe acasă, la Chișinău. Publicul de aici este foarte călduros, astfel de fiecare dată când am cântat a fost bine și oamenii s-au distrat”.

Cleopatra Stratan a fost alături de bărbații din viața ei: „Azi am venit să-l susțin cât pe Edward, dar și pe tata și eu sunt doar cu prezența”.

Iar Pavel Stratan a cântat strătănele.

Cele mai actuale tendințe din această vară! Georgeta Mir, designer vestimentar: „Țesăturile sunt din in” - VIDEO

Un moment emoţionant al serii a fost când fiica Irinei Gureeva a cântat alături de Cleopatra Stratan.

Dress code-ul evenimentului a fost floral. Astfel, invitaţii au îmbrăcat cele mai spectaculoase şi colorate ţinute.

„Dress code-ul e floral, pentru că e sfârșit de mai, iar florile de mai sunt cele mai frumoase. De aceea o să întâlniți astăzi foarte multe femei îmbrăcate după dress code. Eu ca de obicei port culoarea roșie, pentru că este culoarea revistei noastre și desigur că am și elemente tematice, pentru că este o tematică florală, eu sunt floarea”, a spus Irina.

Gloria Gorceag a fost și prezentatoarea evenimentului, astfel aceasta a spus: „Am ales să port o tinută vaporoasă, ca să se vadă de departe că prezint evenimentul și o să mă simt și eu așa ca o zână”.

Sasha Letty a ales o rochie galbenă. „Eu sunt o floare galbenă, fiecare femeie este o floare, deci eu azi am simțit să fiu o floare galbenă, pozitivă”, a menționat interpreta.

Ele o pot detrona pe „regina reality show-urilor”, Kim Kardashian. Sunt pline de bani și arată de milioane

Iar Valentina Al Safdi a creat o lucrare care a întors toate privirile.

Valentina Al Safdi a dezvăluit: „Ei mi-au zis să vin cu ceva deosebit în seara asta și eu am pregătit această lucrare. Toate detaliile acestea sunt făcute din păr, la fel și ținuta este făcută de mine, fiecare detaliu este tăiat, lipit, vopsit lucrare”

„Mă bucur tare mult când revistele fizice rezistă în timp.20 de ani este o vârstă foarte frumoasă, e deja vârsta când ai dreptul să bei alcool și să te distrezi maxim. Le doresc mulți cititori fideli, deoarece ei sunt cei care ghidează succesul unei reviste”,a spus Gloria.

Dumitru Cojuhari a venit cu un mesaj de felicitare, menționând: „Ce făceam eu la 20 de ani, ei tare multe, glumesc, eram „băiat cuminte” și învățam foarte bine, mai făceam șotii, dar în limita bunului simț. 20 de ani e foarte mult, e o vârstă frumoasă, o vârstă rotundă și sper să mai fie încă de trei ori câte 20”.

Bruce Willis, un bunic topit după nepoata sa. Rumer Willis: Este atât de drăguț cu Louetta - FOTO

Edward Sanda le-a urat: „E de lăudat că au avut continuitatea asta și puterea de a rezista și le dorim nu chiar pe atât, dar și mai mult. Să reziste, să fie fericiți, să aibă putere de muncă, să aibă idei și de ce nu să mai scrie și despre noi așa din când în când”.

Cleopatra Stratan a adăugat: „Le doresc longevitate în continuare pentru că dcă au ajuns să aibă 20 de ani de aniversare cred cu siguranță că fac ce trebuie”.

Articole din aceeasi categorie