26.09.2022
Cum a reactionat regina Elisabeta a II-a cand Meghan Markle a fost nepoliticoasa cu personalul de la palat

O noua carte despre Casa Regala Britanica a fost lansata in Australia, la scurt timp dupa inmormantarea reginei. Autoarea Katie Nicholl a reusit sa scoata la iveala cateva momente mai putin cunoscute din istoria familiei regale si a atins si un subiect sensibil: relatia dintre regina Elisabeta a II-a si Meghan Markle, sotia printului Harry. 

In paginile cartii “The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the future of the crown”, Katie a povestit despre o intamplare tensionata, care a avut loc la palat cu putin timp inainte de nunta lui Harry cu Meghan Markle. 

Protagonista a fost fosta actrita din serialul „Suits”, care a avut un schimb de replici acide cu unul dintre furnizorii de servicii de catering. 

Se pare ca meniul prezentat de acesta n-a fost pe placul lui Meghan Markle.

Katalina Rusu este incarcinata pentru a treia oara! Interpreta a recunoscut ca va avea inca o fetita: „Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si cinci luni” - VIDEO

“Meghan a fost la castel pentru a gusta cateva dintre felurile de mancare care urmau s[ fie servite la nunta si i-a spus unuia dintre furnizori ca poate simti gust de ou. (…) Ea s-a suparat destul de tare, reprosandu-i acestuia ca felul de mancare trebuie sa fie vegan si macrobiotic”, a spus autoarea Katie Nicholl care a primit informatii de la o sursa din interiorul familiei regale, potrivit The Sun.

Majestatea Sa, care a fost inmormantata luni, 19 septembrie, a fost deranjata de atitudinea nepoliticoasa si ar fi intrat peste ducesa de Sussex in timpul "schimbului tensionat de replici". 

"Meghan, in aceasta familie nu vorbim asa cu oamenii", i-ar fi spus regina Elisabeta a II-a sotiei lui Harry. 

Meghan nu e singura care a fost certata de regretatul monarh

Cartea lui Katie detaliaza o serie de momente explozive care ar fi avut loc in perioada premergatoare nuntii sotilor Sussex. Si sustine ca Meghan nu este singura care a fost certata de regretatul monarh.

Potrivit surselor lui Katie Nicholl, regina l-a mustrat si pe Harry dupa ce acesta ar fi strigat: "Ce vrea Meghan, Meghan! primeste!" la Angela Kelly, garderobiera reginei.

Au avut o nunta mare, cu multi invitati speciali si oameni dragi sufletului! Corneliu Botgros si Angela Botezatu - plini de emotii in cea mai importanta zi din viata lor: „Incet, incet ne adaptam” - VIDEO

Katie Nicholl o citeaza pe raposata Lady Elizabeth Anson, verisoara reginei, care a spus: "Perioada premergatoare nuntii a fost intr-adevar foarte dificila pentru regina. A fost foarte suparata de modul in care s-a comportat Harry si de unele dintre cerintele sale. Imi amintesc ca era destul de suparata de felul in care se purta Harry in preajma nuntii. Relatia lor a fost destul de grav afectata de toate acestea”.

Harry si Meghan au facut nunta in mai 2018 la Palatul Windsor

Nunta printului Harry cu Meghan Markle a fost cu siguranta evenimentul monden al anului 2018. Ceremonia a avut loc in 19 mai 2018 la capela St George de la Palatul Windsor.

Printii George si Charlotte au facut parte din alaiul miresei care a fost condusa la altar de Charles, actualul rege al Regatului Unit. Meghan Markle a purtat o rochie alba simpla, creatie a designerului Clare Waight Keller, prima femei care conduce casa de moda franceza Givenchy.

Articole din aceeasi categorie