22.02.2021
Relatia pe care a avut-o Alexandra Stan cu unul dintre cei mai sexy barbati din Romania: „A fost primul meu iubit”

Alexandra Stan, una dintre cele mai frumoase si talentate romance cunoscute pentru piesele populare atat in spatiul romanesc, cat si peste hotare, Mr. Saxobeat, Crazy, I Did It Mama, a vorbit despre prima sa iubire, si anume despre Dorian Popa.

Citeste si :  Lolita, din nou casatorita! Cine este al saselea sot al vedetei? „In viata mea au existat ceremonii de nunta in Seychelles, in Las Vegas, chiar in capela in care s-a casatorit Elvis Presley, a existat chiar o nunta conform ritului cabalistic”

Alexandra Stan a facut dezvaluiri inedite despre viata sa personala. Interpreta, in varsta de 31 de ani, se cunoaste cu Dorian Popa (32 de ani) din timpul liceului. 

„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band si „Pariu cu viata” a fost primul meu iubit. El era la liceul „Eminescu”, eu la „Traian”, in Constanta. Ne placea sa ne plimbam de mana. Cu el a fost primul meu sarut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher si Beyonce. El de mic era supertalentat si canta, ii placea mult”, a declarat Alexandra Stan pentru Click!.

Artista a mai spus ca se intelegea foarte bine si cu mama lui Dorian. „Mama lui, care era profesoara de canto, m-a iubit foarte mult. Semanam un pic la nas, il avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite.”

Dorian Popa a confirmat ca a format un cuplu cu Alexandra Stan si ca era dragoste la prima vedere, insa relatia lor nu a fost una de lunga durata. „E o poveste veche, de pe vremea cand eram amandoi copii. Ne-am intalnit la un bal al bobocilor, eu eram in clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea in a IX-a la Liceul Traian, doua institutii de invatamant apropiate din Constanta. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scantei. O chestie frumoasa de adolescenti, insa nu a tinut mai mult de o luna, ar fi fost imposibil! Amandoi am gresit si nu am putut trece peste anumite situatii pe care le-am intampinat atunci”, a povestit artistul intr-un interviu.

Alexandra Stan este o solista vocala si compozitoare din Romania. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009, iar melodia a avut un impact major peste Prut la inceputul anului 2010, urcand in topurile radiourilor si ajungand pana pe locul 18 in Romanian Top 100. Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes international enorm, devenind un hit. Piesa s-a vandut in aproape 1.000.000 de exemplare in mai putin de un an, ajungand în top 5 in peste 20 de tari. 

Cunoscand faima datorita serialului „Pariu cu viata” si a trupei „LaLa Band”, Dorian Popa a devenit rapid un adevarat idol pentru o intreaga generatie, ajungand sa aiba milioane de fani in toata tara. Nascut in Constanta, Dorian este cantaret, actor, vlogger, om de televiziune, influencer si lista poate continua, el singur afirmand de nenumarate ori ca ii place sa faca divertisment si ca nu se va opri niciodata din acest lucru.

Citeste si :  Dupa ce a aparut documentarul despre acuzatiile de abuz, Woody Allen si sotia lui spun ca pelicula HBO este o „poveste nemiloasa intesata cu minciuni”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie