15.09.2020
Regretul care a bantuit-o mult timp pe Salma Hayek. Ce i s-a intamplat in copilarie: „L-am dispretuit pe tatal meu!”

Frumoasa actrita Salma Hayek, in varsta de 54 de ani, a dezvaluit recent care este cosmarul care a bantuit-o pentru foarte mult timp. Ea a marturisit ca visul sau de a deveni sportiva de performanta a fost distrus rapid de catre tatal ei.

Copil fiind, Salma Hayek promitea sa devina o gimnasta cunoscuta. Vedeta a recunoscut, intr-un interviu, ca cel mai mare vis al sau atunci cand era mica a fost sa ajunga la Olimpiada, in calitate de gimnasta.

Actrita nascuta in Mexic a impresionat cu talentul pe care il avea, inca de pe vremea cand era la scoala gimnaziala, dar tatal ei, Sami, nu a lasat-o sa urmeze o cariera in gimnastica.

„A fost un drum pe care nu am continuat sa merg, iar acest lucru m-a urmarit pentru multi ani.”, a declarat vedeta.

Citeste si :  Solistul trupei „Zdob si Zdub”, Roman Iagupov - indignat dupa ce a primit titlul de „Artist al Poporului”! „Sfera artei a ramas ultima in lista prioritatilor statului.”

„Cand eram mica, am fost recrutata pentru Jocurile Olimpice, ca si gimnasta. Tatal meu a refuzat sa ma lase sa merg la o scoala dintr-un alt oras, unde as fi putut sa ma antrenez 6 ore pe zi.”, a mai dezvaluit Salma.

Sami Hayek a vrut o copilarie normala pentru fiica sa, acesta fiind motivul pentru care a decis sa spuna stop carierei sportive a fiicei sale inainte chiar ca aceasta sa inceapa.

„L-am dispretuit pe tatal meu.”  „Mi-a spus: Nu vreau ca tu sa nu ai o copilarie.”,a recunoscut actrita.

 „Acum, sunt atat de fericita ca nu am mers pe acel drum, pentru ca imi place foarte mult viata mea", a mai marturisit starul.

Salma Hayek a jucat in mai multe pelicule care au castigat o serie de premii insemnate. Cel mai cunoscut rol este al pictoritei mexicane Frida Kahlo in filmul Frida (2002), rol pentru care a fost nominalizata la Oscar pentru cea mai buna actrita.

Citeste si :  In ziua in care a implinit 6 luni, parintii au dat o petrecere fastuoasa intr-unul dintre cele mai scumpe restaurante din oras. Tany Vander, cea mai sexy mamica

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie