31.05.2022
Regina Elisabeta o va cunoaste pentru prima data pe fiica printului Harry si a lui Meghan Markle. Cand va avea loc intalnirea

Regina Elisabeta isi va cunoaste in sfarsit stranepoata. Printul Harry si Meghan Markle o vor aduce pe micuta lor Lilibet pentru prima data in Marea Britanie in timp ce monarhul sarbatoreste Jubileul de Platina. 

Intalnirea dintre Regina Marii Britanii si cea mai tanara stranepoata a ei are loc intr-un moment in care starea de sanatate a monarhului nu este una tocmai buna. Aceasta si-a anulat deja prezenta la unul dintre evenimentele sale preferate, respectiv The Derby. Cu toate ca nu va putea vedea cursa anuala de cai, Regina Elisabeta va avea parte de un moment unic atunci cand o va cunoaste pe fiica printului Harry si a lui Maghan Markle, care ii poarta si numele.

Fetita ducilor de Sussex va ajunge pentru prima data in Marea Britanie, la un an de cand s-a nascut in California. Aniversarea micutei va avea loc la Frogmore Cottage, locatia in care nepotul Reginei si sotia lui vor locui in timpul sederii lor in Anglia. Vila se afla la o distanta foarte mica de Castelul Windsor, acolo unde monarhul petrece cel mai mult timp. 

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a nascut pe 4 iunie 2021, in California, spre deosebire de fratele sau mai mare, Archie, care a venit pe lume la London's Portland Hospital, spitalul preferat de regali. Regina Elisabeta l-a intalnit pe Archie la doar doua zile de la nasterea sa, pe 6 mai 2019.

Potrivit Daily Mail, din cauza problemelor de mobilitate ale Reginei, aceasta nu se va deplasa la Epsom, acolo unde se desfasoara cursa de cai preferata a monarhului. Este posibil ca refuzul acesteia de a participa la eveniment sa aiba legatura si cu faptul ca trei dintre caii preferati ai acesteia s-au retras din cursa.

Diferenta dintre Instagram si realitate. Cum arata Cardi B fara filtre si hainele extravagante de scena - FOTO

Este a treia oara cand Regina Elisabeta a II-a lipseste de la cursa de cai The Derby. Prima data cand aceasta nu a fost prezenta a fost in 1956, cand a trebuit sa plece intr-o vizita oficiala in Suedia, si a doua oara in 1984, cand se afla in Franta. Cea care o va inlocui pe Regina Elisabeta la cursa The Derby de la Epsom, Surrey, va fi printesa Anne.

In ultimele sase luni, monarhul a suferit cateva probleme de mobilitate, fiind surprinsa in timpul aparitiilor sale sprijinindu-se intr-un baston. Asistentii sai au facut eforturi pentru a gestiona agenda Reginei, in asa fel incat aceasta sa nu fie suprasolicitata. Cu toate acestea, Majestatea Sa „este hotarata sa participe la sarbatorile jubileului”, potrivit publicatiei Mirror. 

Chiar daca au trecut 17 ani de la destramarea trupei O-Zone, au ramas prieteni la fel de buni! Radu Sirbu a publicat o fotografie rara alaturi de Arsenium: „Pacat ca nu este si Dan” - FOTO

Regina va avea o aparitie dubla joi, pe balconul Palatului Buckingham, in timpul paradei oficiale, care marcheaza inceputul Jubileului de Platina. Aceasta isi propune, de asemenea, sa participe la slujba de Ziua Recunostintei de vineri de la Catedrala St Paul. 

Articole din aceeasi categorie