18.10.2024
Regatul Giganților, acum și la Chișinău! Cum arată expoziția ajunsă din Ucraina, dar și cât timp va mai dura - VIDEO

O lume fascinantă a apărut în parcul Valea Morilor unde curioşii de toate vârstele pot descoperi informaţii, dar şi pot face poze cu uriaşii care trăiesc în basme. Expoziţia de giganţi a ajuns în Moldova din Ucraina şi va dura doar câteva săptămâni. Mai multe imagini din Regatul Giganţilor, vedeți în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă. 

„Principalul grănicer în Regatul Giganților este Rousset, nimeni nu intră aici, fără să știe el. Dar se pare că nu e chiar așa, în Regatul Giganților, ca în orice împărăție, sunt atât personaje pozitive, cât și negative”, a spus Iulia Deliu, reporter PRO TV. 

Aflat în Regatul Giganților, vloggerul Mihai Cazac a îmbrăcat un costum al unui super erou. „Eu sunt Hercule. Bine ai venit în Parcul Giganților”, a spus acesta.

„Avem 25 de giganți, sunt niște statui care se mișcă datorită tehnologiilor animatronice. Poți să vii și să faci fotografii cu copiii sau întreaga familie”, a continuat tânărul. 

Make-up artista Ecaterina Chiticari - totul despre pensulele ce nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj: „Nu avem nevoie de prea multe...” - VIDEO

Întrebat care este rolul lui în acest parc, Mihai a răspuns: „Eu sunt un salvator. Intenționat mi-am ales un personaj pe potrivă. Sunt pasionat de Grecia Antică, de super eroi, sau mai bine zis, de zeitățile de atunci, care la fel erau, giganți. Eu am ales personajul Hercule, am reușit să-l aduc în viață și deja salvăm copiii de la plictiseală”. 

Giganţii au ajuns la noi din Ucraina și vor fi doar câteva săptămâni, a explicat Mihai Cazac: „O mulțime de giganți care nu au mai fost în Moldova. Asta este și ideea, ei au venit din Ucraina. Tot ce vedeți aici e pe baza unei povești. Pe baza acestor giganți s-a scris o carte care a fost deja vândută în mai multe exemplare, iar curând se va vinde și în Moldova, doar că trebuie tradusă”. 

„Sunt niște creaturi imense, dacă vorbim despre mărimile lor. Poate cândva ei erau și mai mari, dar echipa care a adus acești giganți aici, s-a străduit să-i aducă într-o mărime cât mai aproape de realitățile de cândva”, a mai menționat volggerul. 

Până la data de 17 noiembrie poți merge la expoziție: „Expoziția va fi la Chișinău până pe 17 noiembrie. Pentru că este o perioadă atât de scurtă, ei mai planifică să meargă și în alte orașe pentru că, cei de la nord sau sud, nu reușesc să ajungă în perioada aceasta”.

După ce o ţară întreagă a vorbit despre cel mai grandios concert al acestei toamne, acum a venit și rândul lui. Mai multe află de la Gabriel Nebunu, astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

Mulţimea de giganţi care se mişcă şi vorbesc, dar şi muzica de basm, trezesc spiritul de aventură, iar copiii rămân frapați de personajele gigante.

„Mie mi-a plăcut că aici sunt diferiți omuleți, frumos este făcut designul”; „M-a impresionat cel mai mult mama și fiica”; „Am văzut multe figuri frumoase”; „Pe mine cel mai mult m-a impresionat Croitorul Gucci, îmi place că aici sunt mulți giganți, dar îmi place și muzica”, au spus câțiva vizitatori ai parcului.

SURSĂ FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie