10.10.2023
Prima Dragoste i-a dedicat un cantec fostului iubit! Cum suna versurile piesei „Mohor” - VIDEO

Prima Dragoste a lansat pe Youtube acum cateva zile piesa „Mohor”, alaturi de un videoclip pe masura asteptarilor.

Pe retelele de socializare, artista a recunoscut ca prin intermediul acestei piesa a vrut sa se „razbune” pe fostul iubit. „Nu prea o am eu cu razbunarile pe fosti, da cand am avut-o, o fo sa scriu un cantecel. Lui Gheorghe i-a placut si am facut-o. Da, asa de simplu”, a spus Prima Dragoste.

De asemenea, artista le-a multumit celor cu care a colaborat pentru a crea videoclipul: „Despre video, toti au fost implicati, mereu. Am filmat cu @veaceslavcelpan, @____altfel____, @lazy_backside. Am filmat la @artacomunablaznica pe acoperis. @magic.boxbraids chiar eram ca o vrajitoare”.

In ceea ce priveste muzica si textul pentru „Mohor”, acestea ii apartin in totalitate interpretei cunoscuta dupa numele sau de scena, Prima Dragoste.

Monica Gabor, trasa la raspundere dupa ce s-a aflat in ce stare este Irinel Columbeanu: „Nu te doare?”

Pe langa miile de vizualiari pe care le-a acumulat cantecul in ultimele 4 zile, acesta are parte si de comentarii din partea fanilor interpretei.

„Foarte frumos si textul si clipul si tot! Bravo, mandra de ai nostri tineri”, „Sunt asa piese cand trec pe alaturi de urechi si raman si suna in cap pe repeat”, „Foarte frumos a iesit varianta inregistrata, de la videoclip la piesa propriu-zisa. Sper sa postezi si restul pieselor nelansate”, sunt cateva dintre comentarii.

Alexandra Cebotar, cunoscuta si ca Prima Dragoste, este o tanara artista din Chisinau care iubeste la nebunie muzica, iubeste sa creeze si spera ca va ajunge cat mai departe in domeniul artistic. Alexandra vrea sa motiveze si alte persoane sa lucreze, deoarece motivatia, dupa spusele interpretei, este o cheie a succesului.

Timpul petrecut la sala de forta si-a spus cuvantul! Cum arata silueta Dianei Spotarenko, Miss Moldova 2023 - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie