15.09.2022
Anisoara Loghin va deveni din nou mamica! Vezi cine a dezvaluit secretul: „Sunt asa de emotionata...” - VIDEO

Ieri in cadrul petrecerii de aniversare a celor 23 de ani de la fondarea postului de televiziune Pro TV Chisinau, jurnalista si prezentatoarea emisiunii In PROfunzime, Lorena Bogza a facut marele anunt, Anisoara Loghin este insarcinata.

„Pot sa spun o mamica la patrat, pentru ca nu a spus pana acum si asa este. Anisoara, sarcina usoara.”, a mentionat Lorena Bogza.

La randul sau, fiind pe scena, Anisora a spus: „Multumesc frumos. Noi de fapt ne-am inteles cu Tatiana sa avem copii de-o varsta. Glumesc! Este un lucru absolut firesc care se intampla in orice familie care si doreste bucurie. E o binecuvantare pana la urma.”

De ce nu a mers Meghan Markle in aceeasi masina cu Kate Middleton atunci cand sicriul Reginei a fost dus la Westminster Hall

De asemenea, prezentatoarea a adaugat: „Sunt asa de emotionata pentru ca atunci cand vorbesc de munca nu am emotii, dar acum mi-ai dat emotii.”

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Raul.

A repetat unul dintre cele mai populare trenduri de pe Tik Tok! Iata cum arata Andreea Bostanica la 13 ani si cat de mult s-a schimbat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie