28.05.2022
Publicul a decis! Vezi cine este concurentul care a castigat „Romanii au Talent” sezonul 12 - FOTO/VIDEO

Cel de-al 12-lea sezon Romanii au talent a ajuns la final. Cei mai talentati concurenti s-au luptat pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si au adus pe scena momente remarcabile. 

Unsprezece finalisti au intrat in cursa pentru marele trofeu, insa doar unul a iesit invingator. Publicul a decis, iar cel mai talentat roman este Darius Mabda.

Podiumul a fost completat de Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea, si de Martina Meola, care a ocupat locul al treilea. 

Tanarul a oferit un moment emotionant pe scena talentelor, alegand sa danseze pe melodia „In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete in preselectii, iar voturile publicului l-au trimis in marea finala a sezonului 12.

La doar 9 ani, moldoveanca Martina Meola s-a clasat pe locul 3 in marea finala a concursului Romanii au Talent - FOTO

Darius Mabda are 14 ani, este dansator si vine din Oradea. A inceput sa danseze din joaca. Incerca sa imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet si le-a cerut parintilor sa-l duca la o scoala.

In Bucuresti a participat la diverse workshopuri de dans. A facut cursuri si cu Oana Ionita.

Mama lui este secretara la o firma de constructii, iar tatal este pensionar. Mai are o sora, in varsta de 18 ani.

A participat la diverse competitii de dans, in tara si  in strainatate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de varsta tot locul 1.

I-ar placea sa danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami si Andra.

Este pentru prima data cand vine la Romanii au talent.

Gabriela Dinca, moment feeric pe scena de la Romanii au Talent: „Copiii sunt niste ingeri” - VIDEO

„De la mine ai cu toata dragostea 1000 de DA”, i-a spus Andi Moisescu la auditii.

„Eu am vazut un amestec incredibil de inocenta, de eleganta si de barbatie.Este un moment de aur in viata ta acum”, i-a spus Dragos Bucur.

Emotionata, Andra a venit pe scena si l-a imbratisat pe Darius.

Mihai Bobonete a fost cel care a apasat butorul auriu, spunand: „Sunt uluit de performanta ta, sunt uluit de ce s-a intamplat acum pe scena, nu stiu de unde ai venit, dar mi-ai umplut inima de bucurie”.

Vezi momentul in care Darius a castigat aici!

Articole din aceeasi categorie