28.05.2022
Gabriela Dinca - moment feeric pe scena de la Romanii au Talent: „Copiii sunt niste ingeri” - VIDEO

Vineri seara, in marea finala Romanii au talent, Gabriela Dinca a oferit juriului si publicului un moment absolut spectaculos. 

Andi Moisescu: „Cata sensibilitate si cat talent pentru un copil. Te admir pentru maturitatea ta artistica. As vrea sa le multumesc din suflet tuturor celor care te-au votat”

Dragos Bucur: „E paradoxal ca in aceeasi persoana poti sa vezi maturitate si, in acelasi timp, inocenta. Oamenii uita ca, de fapt, copiii sunt niste ingeri”.

La doar 9 ani, moldoveanca Martina Meola s-a clasat pe locul 3 in marea finala a concursului Romanii au Talent - FOTO

Juratii au spus despre ea ca are toate sansele sa devina urmatoarea Nadia Comaneci a Romaniei. Andi a vrut sa se asigure ca Gabriela Dinca ajunge in semifinale, asa ca a apasat Golden Buzz-ul in preselectii.

In semifinala, Gabriela i-a cucerit pe telespectatori, care au votat-o si i-au asigurat locul in marea finala. Aceasta a avut un numar impresionant pe scena talentelor in care a imbinat elemente de acrobatie, balet si gimnastica.

„Esti facut ca sa fii campioana. Tu poti sa ajungi un campion mondial. Bravo!”, i-a spus atunci Mihai Bobonete.

Publicul a decis! Vezi cine este concurentul care a castigat „Romanii au Talent” sezonul 12 - FOTO/VIDEO

Gabriela spune ca atunci cand dansezi, trebuie sa transmiti o emotie. Sa arati oamenilor ca esti foarte puternic. Ea face gimnastica ritmica de la 6 ani. Cand va fi mare viseaza sa fie coregrafa si sa isi deschisa o scoala de gimnastica. 

Articole din aceeasi categorie