11.06.2024
Provocat să renunțe la mașină! Cum s-a descurcat Misha Grossu pe o bicicletă electrică - VIDEO

O plimbare modernă și ecologică în parc. Reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi l-a provocat pe Misha Grossu să-și lase mașina acasă și să urce pe o bicicletă electrică. Cum s-a descurcat acordeonistul și cât de mult i-a plăcut, aflăm din reportajul marca O Seară Perfectă.

„Chiar m-ai provocat acum, pentru că am o bicicletă acasă, cred că de 5 sau 6 ani, am luat-o așa nouă, frumoasă cu tot cu echipament, dar am folosit-o doar câteva veri și anul acesta n-am scos-o nici măcar din depozit pentru că n-am avut ocazia să ajung la ea. Mereu pe treburi, mereu mă grăbesc și chiar mă bucur că azi am această ocazie. Îmi place foarte mult acest tip de transport”, spune Misha Grossu.

video) Misha Grossu, despre motivele pentru care trebuie să veniți la  concertul de muzică jazz din 9 iunie - #diez

Psihoterapeutul Andriana Verega a creat un proiect unic de dezvoltare personală: „L-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare” - VIDEO

Trotinetele și bicicletele sunt alimentate de bateriile reîncărcabile, ceea ce înseamnă că nu emit gaze de eșapament și nu contribuie la poluarea aerului. Totodată sunt o opțiune accesibilă pentru călătorii scurte, ceea ce poate reduce numărul de mașini pe străzi.

Acordeonistul a încercat pentru prima oară acest tip de transport. „Acum, încercând această bicicletă sunt surprins plăcut pentru că îmi place. Nu trebuie să faci foarte mult efort”, a adăugat  Misha.

Victoria Roșca a renunțat la mașină pentru troleibuz! Cât de des folosește regizoarea transportul public - VIDEO

De asemenea, acordeonistul a povestit că pregătește un concert excepțional în aer liber pe 14 iunie. „Pentru că vorbim de eco, de chestii frumoase, curate și pentru planetă și pentru tot, noi pregătim ceva frumos și curat pentru suflet pentru 14 iunie „AutEtnic” se numește și este o muzică autentică, a mai multor etnii să spunem așa, combinate toate într-un proiect, vom avea muzică folk, balcanică, toate pe un ritm de rock, de efecte cinematice și muzică cinematică, mantre, care este o muzică de suflet și luminată să-i zic așa, muzică grecească, cu tentă spaniolă. Deci, toate etniile care am putut noi să le acoperim, le-am introdus în acest proiect, care va fi fantastic”.

Bolidul de lux a lui Gabriel Stati pe mâna lui Emilian Crețu! Cum s-a întâmplat acest incident - VIDEO

Concertul va avea loc la data de 14 iunie, la ArtCor, în Chișinău, la 20:30.

Misha a rămas surprins și relaxat după plimbare. „A fost fantastic, chiar de mult cred că nu m-am recreat așa pe timp de zi, seara mai sunt recreeri, dar pe timp de zi merge munca. Mi-a plăcut mai mut trotineta, pentru că e o experiență nouă pentru mine și nu trebuie să faci efort deloc față de bicicletă, dar și dezvoltă o viteză foarte mare. Pentru oraș cred eu că este un transport alternativ foarte bun, pentru că nu stai în ambuteiaje,  ne face mai mobili în amuteiajele care se fac dimineața”.

Articole din aceeasi categorie