11.07.2022
Johnny Depp a compus o melodie despre procesul de defaimare intentat lui Amber Heard

Johnny Depp a compus un cantec despre experienta traita in timpul indelungatului si intens mediatizatului proces de defaimare intentat fostei sale sotii, Amber Heard, relateaza duminica The Guardian, scrie Agerpres. 

Piesa, ce urmeaza sa fie lansata vineri, 15 iulie, este una dintre cele doua melodii scrise de actorul american in cadrul unei colaborari cu chitaristul britanic Jeff Beck ce se va concretiza prin albumului intitulat "18".

A lucrat la constructii in Rusia si a fost crescuta de bunica sa pe care o numeste „mama”! Afla povestea nestiuta, dar foarte emotionanta a antrenoarei de fitness Nicolle Trifan: „Multi nu ma vor crede..” - FOTO

Despre numele albumului, Beck a declarat: "Cand Johnny si cu mine am inceput sa cantam impreuna, acest lucru ne-a aprins spiritul tineresc si creativitatea. Glumeam ca ne simteam din nou ca la 18 ani, asa ca a devenit titlul albumului".

Primul single de pe acest album, "This is a Song for Miss Hedy Lamarr", este o melodie compusa de Depp. "Am fost uimit de ea", a declarat Beck referitor la aceasta piesa. "Este unul dintre motivele pentru care l-am rugat sa faca un album cu mine", a adaugat chitaristul.

Depp a adaugat: "Este o onoare extraordinara sa cant si sa scriu muzica cu Jeff, unul dintre adevaratii grei si cineva pe care acum sunt suficient de privilegiat sa-l numesc fratele meu".

Nicolae Botgros, sfasiat de durere la aproape un an de la trecerea in nefiinta a sotiei sale! Vezi ce mesaj cutremurator a scris dirijorul, dar si ce anunt a facut: „Va ramane in suflet pana am sa plec si eu la ceruri” - FOTO

Actorul i s-a alaturat pe scena chitaristului cu ocazia unor concerte sustinute de acesta in Marea Britanie in timpul procesului de defaimare si se pare ca intentioneaza sa concerteze cu Jeff Beck in urmatorul sau turneu european.

Pe langa cele doua melodii scrise de Depp, noul album, inregistrat in decursul ultimilor trei ani, contine de asemenea 13 melodii printre care se numara cover-uri Motown, Beach Boys, John Lennon, Velvet Underground si Killing Joke.

Johnny Depp a iesit invingator in luna iunie in procesul intentat fostei sale sotii Amber Heard, chiar daca juratii au ajuns la concluzia ca cele doua vedete de la Hollywood s-au defaimat reciproc prin intermediul presei. Juriul i-a dat dreptate vedetei din "Piratii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesul de defaimare, acordandu-i despagubiri de 15 milioane de dolari. Ei au considerat in unanimitate ca Amber Heard, 36 de ani, a facut declaratii false descriindu-se ca victima a violentei domestice si ca a actionat in mod "rau intentionat". Ea si-a recunoscut "dezamagirea inexprimabila" intr-un comunicat. Absent din sala de judecata, Johnny Depp a reactionat sub forma unui mesaj postat pe Instagram. "Juriul m-a readus la viata", a scris el.

Articole din aceeasi categorie