03.09.2023
PRO TV Chisinau, la cea de-a 24-a aniversare! Vezi vedetele care au crescut odata cu indragitul post de televiziune - FOTO

Astazi, 3 septembrie, Pro TV Chisinau marcheaza 24 de ani de la aparitia sa. Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa-ti aratam vedetele care s-au nascut in 1999 si au crescut odata cu postul de televiziune.

Anastasia Nichita - luptatoare

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

A fost desemnata cea mai buna sportiva a anului din Republica Moldova in anii 2019 si 2020.

Cat de generoasa esti, in functie de zodia ta

La Jocurile Olimpice de la Tokyo s-a clasat pe lucul 7.

Katy Black - blogger

Katy s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Modlova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 420 de mii de urmaritori pe Instagram.

Katy este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna 3 feciori - Eugen, Simon si Luca.

Stil la cote maxime! TOP 7 barbati din Moldova care sunt in pas cu moda - FOTO

Cristi Botgros - interpret

Cristi s-a nascut la data de 17 august 1999. Este fiul lui Corneliu Botgros si al Adrianei Ochisanu. De asemenea acesta este nepotul maestrului Nicolae Botgros. Numele sau complet este Cristian Augustin Botgros.

Acesta a invatat la Liceul Republican de Muzica „Ciprian Porumbescu”, iar acum isi continua studiile la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice.

Romina Bt - interpreta

Romina Bt este o interpreta din Moldova care s-a nascut pe data de 3 aprilie 1999. Aceasta si-a petrecut copilaria la Orhei, insa in adolescenta s-a mutat cu traiul la Chisinau.

Dianna Rotaru nu va mai prezenta emisiunea „Gusturile se Discuta”! Afla cine ii ocupa locul, astazi la ora 21:00 - VIDEO

A devenit cunoscuta in special dupa colaborarea pe care a avut-o cu Kapushon pentru piesa „Neamul meu de altadata” care a adunat aproape 1 milion de vizualizari pe Youtube.

Vezi mai jos lista vedetelor internationale care la fel au varsta de 24 de ani.

Nicole Cherry - interpreta din Romania

Madison Beer - interpreta din Statele Unite ale Americii

Lil Nas X - rapper din Statele Unite ale Americii

Joey King - actrita din Statele Unite ale Americii

Sabrina Carpenter - interpreta din Statele Unite ale Americii

James Charles - blogger din Statele Unite ale Americii

La multi ani, PRO TV Chisinau! 

Articole din aceeasi categorie