28.04.2023
Priyanka Chopra, dezvaluiri emotionante despre fiica sa, Malti: „Am fost atat de aproape sa o pierd…”

Anul trecut, Malti a petrecut mai mult de 100 de zile in spital, la terapie intesiva.

Priyanka Chopra si Nick Jonas au devenit parinti pentru prima oara la inceputul anului trecut cu ajutorul unei mame surogat. Intr-un nou interviu acordat publicatiei ELLE USA, actrita in varsta de 40 de ani a vorbit cu sinceritate despre rolul de mama, dar si despre momentele dificile prin care familia sa a trecut in ultima perioada. Anul trecut, Malti, fetita sa in varsta de 15 luni, a petrecut mai mult de 100 de zile in spital, la terapie intesiva.

Priyanka Chopra a dezvaluit ca problemele de sanatate cu care micuta s-a confruntat au influentat modul in care isi educa fiica, spunand ca singurul lucru pe care si-l doreste este ca Malti sa fie fericita.

Acuzat de plagiat, Ed Sheeran a cantat la chitara in instanta la New York - FOTO

„Am fost atat de aproape sa o pierd de atatea ori incat poate face ce vrea, iar eu vreau doar sa o vad fericita. Vreau ca ea sa fie cea mai fericita”, a marturisit Priyanka.

„Ma are la degetul ei mic. Nici macar nu stiu cum o voi disciplina vreodata pentru ca pur si simplu nu am asta in mine. Este un bebelus super zambitor si fericit, iar acesta este scopul meu – sa o vad fericita. De fiecare data cand zambeste, imi lumineaza lumea si asta este tot ce vreau sa fac.”

Priyanka Chopra a mai declarat si ca incearca sa ii ofere fetitei sale copilaria de care ea a avut parte.

„Malti este mereu cu familia ei si poate merge oriunde cu noi. A fost foarte important pentru noi sa o putem expune la viata si la darurile ei frumoase.”

A obtinut 3 cutite! Alexei Buga, moldoveanul care a impresionat juratii de la „Chefi la cutite” cu un tort Medovik - FOTO/VIDEO

Anul trecut, Priyanka Chopra si Nick au publicat prima fotografie cu micuta, alaturi de care au scris un mesaj emotionant.

„Suntem extrem de fericiti ca fetita noastra este in sfarsit acasa si vrem sa le multumim tuturor medicilor, asistentelor si specialistilor de la Rady Childrens La Jolla si de la Cedar Sinai, Los Angeles, care ne-au fost alaturi dezinteresat la fiecare pas. Urmatorul nostru capitol incepe acum, iar bebelusul nostru e cu adevarat tare. Hai sa facem asta MM! Mami si tati te iubesc.”

Articole din aceeasi categorie