08.02.2024
Printul William, primul mesaj public dupa ce tatal sau, Regele Charles al III-lea, a fost diagnosticat cu cancer

Printul William a participat la ceremonia de inmanare a onorurilor de stat de la Castelul Windsor. De asemenea, acesta a fost prezent si la un dineu de gala pentru organizatia caritabila London’s Air Ambulance Charity. Evenimentele marcheaza prima aparitie in public a Printului William de cand sotia sa, Kate Middleton, a suferit o operatie si de cand Regele Charles al III-lea a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer.

La gala caritabila, Printul de Wales a spus:„Apreciem foarte mult bunatatea tuturor, va multumim”, vorbind astfel pentru prima data in public despre problemele de sanatate ale tatalui sau.

Prince William Stands Alone in Haunting New Photo - PureWow

Apoi, aceasta a oferit un discurs mai amplu, in care a multumit inca o data oamenilor pentru sustinerea oferita in ultimele zile.

Noul rege al Marii Britanii va avea titulatura de Charles al III-lea –  Stiri de ultima ora din Moldova – Ultimele stiri Timpul.md

Regele Charles al III-lea si Regina Camilla au fost fotografiati recent in timp ce plecau cu masina de la Clarence House, resedinta lor din Londra. Aceasta a fost prima aparitie a monarhului dupa ce Palatul Buckingham a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu cancer. 

Titlul „regina Camilla” este folosit in premiera pe invitatia la ceremonia  de incoronare a regelui Charles al III-lea - Forbes.ro

Familia regala a anuntat acum cateva zile diagnosticul socant al regelui, precizand ca este vorba de o problema diferita de cea pentru care a fost operat recent. Totodata, Regele Charles al III-lea ramane optimist in privinta starii sale de sanatate.

Familia regala britanica a impartasit imagini de colectie cu Archie, care a  implinit trei ani - FOTO
Articole din aceeasi categorie