15.09.2020
Printul Harry implineste 36 de ani. Cum l-a felicitat Familia Regala

La data de 15 septembrie isi sarbatoreste ziua de nastere Printul Henry (Harry) Charles Albert David, Ducele de Sussex. 

Membrii Familiei Regale au reusit deja sa il felicite pe Printul Harry pe retelele de socializare. Pe pagina oficiala de Instagram a Reginei Elisabeta a aparut o fotografie a Reginei si a nepotului ei, facuta in timpul unei receptii pentru tinerii lideri la Palatul Buckingham, in 2017, acompaniata de mesajul: „Ii dorim Ducelui de Sussex la multi ani!”

Fratele mai mare a Ducelui de Sussex, Printul William, impreuna cu Kate Middleton, au publicat o fotografie comuna facuta inainte de aparitia lui Meghan Markle in familie. In imagine cei trei par a fi foarte fericiti. „Ii dorim o zi de nastere fericita lui Printul Harry!”, este notat in descrierea postarii.

Tatal Printului Harry, Printul Charles si sotia sa, Camilla din Cornwall, au distribuit doua fotografii: una in care omagiatul rade si alta in care apare alaturi de tatal sau, in tribunele Jocurilor Invictus.

Deoarece pagina de Instagram a Ducilor de Sussex a incetat sa fie actualizata, nu exista o felicitare oficiala din partea sotiei Printului, Meghan Markle. Prin urmare, felul in care Printul Harry a fost felicitat de sotia sa, va fi facut public putin mai tarziu. 

Chiar daca multi spun ca plecarea lui Meghan si Harry din Familia Regala a subminat foarte mult relatia dintre cei doi frati, in aceasta zi familia a uitat de certuri. 

Potrivit Daily Express, Harry intentioneaza sa vina la Londra in 2021, sa-si viziteze familia, pe care nu a vazut-o de la inceputul pandemiei. Exista deja mai multe evenimente la care vrea sa participe. Acestea includ Jocurile Invictus, care vor avea loc in Olanda, dar Ducii de Sussex vor ramane, cel mai probabil, in Marea Britanie. Harry se asteapta, de asemenea, sa participe la Cupa Mondiala de Rugby, care va avea loc in Marea Britanie.

Citeste si :  Cum s-a schimbat relatia dintre Printul William si fratele sau, Harry. Cat timp nu si-au vorbit dupa „Megxit”

Surse foto: Instagram, Getty

Articole din aceeasi categorie