16.07.2023
Printul George stie deja ca intr-o zi va fi rege. Cum se asigura William si Kate ca nu-l coplesesc de pe acum viitoarele indatoriri

Desi are doar 10 ani, printul George stie ca dupa bunicul lui, regele Charles, si tatal sau, printul William, va fi randul lui sa urce pe tronul Marii Britanii.

Pustiul nu a aflat de viitorul rol pe care-l va avea de ieri sau de azi, ci de acum trei ani. In 2021, biograful regal Robert Lacey scria in cartea sa, "Battle of Brothers", ca George ar fi aflat despre faptul ca va fi rege inca din vara lui 2020, in preajma aniversarii sale de sapte ani. Parintii lui s-au ocupat sa-i spuna "intr-un moment controlat, ales de ei."

printul william, kate middleton si copiii lor

Potrivit unor persoane din interiorul Palatului, William si Kate s-au ocupat sa-l puna la curent pe fiul lor cel mare de viitoare sale indatoriri "in cel mai bun mod posibil", asigurandu-se ca nu-l coplesesc.

Nicoleta Bezer a primit un cadou special de la parinti! Despre ce este vorba, dar si ce reactie a avut bloggerita - VIDEO

"E o dovada de echilibru. William si Kate fac ceea ce trebuie, protejandu-l astfel incat sa poata avea o copilarie cat mai normala posibil, dar el (George) se familiarizeaza si cu indatoririle ca viitor monarh. Are parte atat de experiente ca membru al familiei regale, cat si ca baietel normal", a povestit recent o sursa.

Mare parte din firescul in care sunt crescuti George, sora si fratele lui vine de la mama lor. "Faptul ca are un trecut diferit, apreciaza importanta timpului petrecut in familie. Nu a fost crescuta in acest mediu aristocratic in care iti vezi copiii doar cateva momente pe zi", a mai spus persoana din apropierea familiei.

Cu toate ca viata lor nu este una conventionala, Kate si William isi doresc ca cei trei copii ai lor sa aiba activitati ca ale tuturor copiilor: sa se joace in natura, sa mearga la magazin, sa se implice in treburile casei.

Iuliana Beregoi a luat note de trecere la Bacalaureat, iar acum se pregateste de facultate: „Inca ma gandesc” - FOTO

Articole din aceeasi categorie