15.07.2023
Iuliana Beregoi a luat note de trecere la Bacalaureat, iar acum se pregateste de facultate: „Inca ma gandesc” - FOTO

Iuliana Beregoi a luat note de trecere la Bacalaureat, pe care l-a sustinut in Republica Moldova. Artista in varsta de 19 ani are planuri mari in cariera ei de cantareata si actrita, dar anunta si ca se pregateste pentru facultate.

Iuliana Beregoi, a luat Bacalaureatul cu brio. Desi a avut un an foarte incarcat, cu multe cantari, concerte, vedeta a reusit si sa invete, sa dedice timp studiilor. Asa ca acum se mandreste cu faptul ca a absolvit liceul si anunta ca se pregateste de facultate.

iuliana-beregoi-bacalaureat-facultate-8

Artista a dezvaluit ca isi continua studiile in Republica Moldova, si nici nu va merge la o facultate de muzica. „M-am pregatit intens si ma bucur ca am terminat totul cu bine.Eram foarte emotionata si cand am aflat notele am fost supermultumita. O sa dau la o facultate in Moldova probabil. Nu stiu daca o sa merg la frecventa redusa sau normal, dar inca ma gandesc. Nu cred ca o sa fie ceva legat de muzica, probabil de business.”, a declarat Iuliana Beregoi.

Asa matusa, asa nepoata! Irina Rimes, imagini adorabile alaturi de fetita de nici 2 ani - FOTO

Pe una dintre retelele de socializare, Iuliana a postat imagini cu vila din Romania in care se va muta in curand. Iuliana Beregoi a apelat la un designer de interior din tara noastra pentru a o ajuta cu amenajarea casei. „Daca mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, cand cantam si dansam in fata oglinzii, ca la 18 ani o sa-mi cumpar casa mea, in Romania, i-as fi spus ca e nebun. Dar Universul stie cum sa faca sa te uimeasca, daca muncesti si dai din timpul si energia ta celorlalti, pentru a-i face fericiti.Sunt recunoscatoare pentru tot ce am si va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasa familie si cea mai tare echipa de management. Va iubesc!”.

Iuliana Beregoi a luat note de trecere la Bacalaureat, iar acum se pregateste de facultate: „Inca ma gandesc”. Nu va studia in Romania

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

 

Nicoleta Bezer a primit un cadou special de la parinti! Despre ce este vorba, dar si ce reactie a avut bloggerita - VIDEO

Articole din aceeasi categorie