24.06.2022
Nicola Peltz, noi dezvaluiri despre nunta cu Brooklyn Beckham

Nicola Peltz si Brooklyn Beckham au avut parte de o nunta spectaculoasa in valoare de 3,5 milioane de dolari.

In urma cu trei luni, Nicola Peltz a avut parte de nunta visurilor ei. In noul numar al revistei Tatler, actrita in varsta de 27 a marturisit ca ziua nuntii a fost una cu adevarat speciala si plina de emotie.

„Am avut parte de cea mai buna zi. Ma tot gandeam: „Ma marit cu cel mai bun prieten al meu” si asta e tot ce conteaza”, a declarat tanara.

Printre cei invitati la nunta in valoare de 3,5 milioane de dolari s-au numarat mai multe celebritati, precum Gordon Ramsay, Eva Longoria, Mel C sau Serena si Venus Williams. Cu toate acestea, in interviul acordat publicatiei britanice, Nicola Peltz a marturisit ca nu se astepta ca Serena si Venus Williams sa participe la ceremonie, cele doua sportive nefiind prietene apropiate cu familia sa. Aceasta a dezvaluit ca mama sa, Claudia „s-a intalnit cu Venus si Serena la un eveniment caritabil si mi-a spus: „Le-am intrebat daca vor sa vina la nunta.” E incredibil. Aceste doua femei sunt cele mai frumoase si mai de succes personalitati.”

Horoscop 25 iunie 2022. Zodiile care iubesc cu pasiune si simt fluturi in stomac

De asemenea, cei 500 de invitati au asistat la un moment inedit, David Beckham cerandu-i iertare in mod public fiului sau, Brooklyn, pentru palaria de cowboy pe care l-a fortat sa o poarte la nunta sa cu Victoria. Chiar daca nunta din 1999 a celor doua celebritati a fost una iconica, se pare ca nu a fost principala sursa de inspiratie pentru tanarul cuplu.

„Nunta lor a fost incredibila si imaginile acelea sunt iconice, dar nunta care ne-a inspirat cel mai mult a fost cea a lui Iman cu David Bowie”, a marturisit recent Nicola Peltz pentru Vogue.

Aceasta a vorbit si despre rochia de mireasa fabuloasa pe care a purtat-o, declarand ca a avut o semnificatie aparte. Mama sa, Claudia, a cerut ca pe rochie sa fie inscriptionat urmatorul mesaj: „Nicola, inima mea. Tu esti eu, eu sunt tu. Toata dragostea mea, toata viata mea, fata mea frumoasa, la interior si la exterior. Cu dragoste, mama.” Tanara a marturisit ca s-a bucurat ca a vazut mesajul emotionant de-abia la sfarsitul ceremoniei, fiindca nu s-a putut abtine sa nu izbucneasca in lacrimi.

La randul sau, Brooklyn Beckham a declarat ca a fost extrem de emotionat cand a vazut-o pe Nicola Peltz in rochia de mireasa si ca acela a fost cel mai frumos moment al nuntii.

Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - FOTO

„Pentru mine, punctul culminant al nuntii a fost cand am vazut-o pentru prima oara in acea rochie. A fost pentru prima oara in viata mea cand am simtit ca nu mai pot sa respir”, a declarat acesta.

Articole din aceeasi categorie