23.08.2022
Printesa Diana si-a prezis propria moarte! Dovada – un biletel facut public ieri

Cu doi ani inainte de-a se stinge din viata, Lady Diana a prezis ca va muri intr-un accident de masina. A luat-o cineva in serios?

Revelatia socanta – cunoscuta ca „Biletelul Mishcon” – este discutata pe larg in documentarul „The Diana Investigations”, difuzat ieri, iar The Daily Beast a relatat totul despre ea.

In octombrie 1995, Diana a cerut o intalnire privata cu consilierul ei juridic personal, Victor Mishcon, pentru a-i „spune ce o framanta pe ea”. Mishcon si-a luat notite pe intreaga conversatie avuta cu printesa, in care Lady Di i-a spus ca „surse de incredere”, pe care n-a vrut sa le numeasca, au informat-o „ca un accident auto ar putea fi pus in aplicare”. Mai mult de-atat, Diana a prezis ca, cu asemenea ocazie, ea ar fi „ori omorata, ori ranita grav”.

Connect-R, mandru de lectia de viata primita de la fiica lui de opt ani: „Vai de parintele care nu asculta de copil!"

In august 2007, fosta sotiei a Printului Charles - impreuna cu iubitul ei Dodi Al-Fayed si soferul lor, Henri Paul - si-a pierdut viata dupa ce Henri a izbit Mercedesul lor intr-un stalp din tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influenta alcoolului si a pastilelor prescrise de medic, dar el a incercat, in acelasi timp, sa scape de paparazzi care-i urmareau neobosit pe motociclete.

Conform celor relatate in documentar, Mishcon a dat biletelul respectiv sefului politiei de-atunci din Londra, Sir Paul Condon, odata ce-si incheiase discutia cu Printesa Inimilor. Dar abia dupa ce acesta a fost inlocuit in functie de succesorul lui, John Stevens, au aflat si altii despre acel biletel important. Tot ce facuse Condon a fost sa inchida biletelul intr-un seif si sa-l lase acolo.

„Cand medicul legist si-a inceput analiza, m-am asigurat ca scrisorica ajunge la medicul regal imediat, care era, la acea vreme, Michael Burgess, dupa care a fost Scott Baker”, a dezvaluit Lord Stevens pentru Daily Beast.

„M-am intalnit cu Lord Mishcon cu o luna inainte de-a muri, in primavara lui 2005, si mi-a spus ca i s-a parut ca Diana era paranoica si ca, din acest motiv, n-a dat importanta biletelului”, a dezvaluit acesta.

Culmea e ca a mai existat o scrisorica scrisa chiar de Diana in octombrie 1996, adica la doua luni de la divortul cu Charles, in care era vorba despre aceeasi premonitie. Valetul Dianei, Paul Burrell, l-a facut public in cartea sa din 2003, „A Royal Duty”.

O femeie a aflat ca are cancer mamar in stadiul patru la opt luni de cand medicii au trimis-o acasa: „Mi-au spus ca sunt prea tanara!” - VIDEO

Documentarul „The Diana Investigations” a avut premiera ieri, pe 18 august, pe canalul Discovery+.

Articole din aceeasi categorie