25.03.2020
Printesa Diana purta doua ceasuri pe mana. Care era motivul

Frumoasa Lady Di era admirata gratie comportamentului ei cu cei din jur, dar si datorita pieselor vestimentare rafinate pe care le purta atunci cand iesea din casa.

Printesa Diana nu era adepta manusilor pentru ca astfel era mai apropae de oameni, din acest motiv, toate bijuteriile pe care le avea pe ea ramaneau la vedere.
Astfel, de mai multe ori aceasta a fost vazuta si fotografiata cu doua ceasuri pe mana stanga.
Citeste si : Lady Kitty Spencer - nepoata Printesei Diana, a intors toate privirile la un eveniment monden. Cat de sexy s-a afisat intr-o rochie din satin

Lady Di s-a afisat pentru prima oara, purtand doua ceasuri, in anul 1981, in timp ce il sustinea pe Charles, pe atunci logodnicului ei, care juca polo.
Ceasul mai subtire care era din aur ii apartinea printesei, iar celalalt de culoare neagra - printului. Atunci cand a fost intrebata de jurnalisti, de ce alege sa le poarte pe ambele, ea a spus ca acesta este modul de a-l sustine pe viitorul ei sot.

In pofida gesturilor tandre dintre cei doi din primii ani ai relatiei, casnicia dintre Printul Charles si Printesa Diana nu a fost una presarata cu multa iubire, existand numeroase infidelitati.

Prin urmare, cuplul a divortat in anul 1996, iar peste un an, frumoasa blonda a decedat in urma unui accident rutier.
Surse foto: Google.com; okmagazine.ro; elle.ro; libertateapentrufemei.ro
Articole din aceeasi categorie