20.09.2022
Printesa Charlene, aparitie eleganta la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

Dupa ce in ultima perioada s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, Printesa Charlene a luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Printesa Charlene si Printul Albert au participat ieri la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a, ce a avut loc la Westminster Abbey. Cum aparitiile sale au fost extrem de rare in ultima perioada, Charlene a reusit sa atraga atentia tuturor celor prezenti la funeraliile Reginei.

S-a stins din viata actorul rus Serghei Puskepalis! Afla care este motivul decesului

Pentru ceremonie, aceasta a ales sa poarte o rochie neagra, lunga, pe care a accesorizat-o cu o toca cu voal si o poseta neagra. Sotul sau, Printul Albert, a purtat, in schimb, uniforma militara.

Recent, acesta l-a felicitat pe Regele Charles pentru urcarea pe tronul Marii Britanii.

„Printesa si cu mine va dorim mult succes in conducerea poporului Regatului Unit si a natiunilor care fac parte din Commonwealth. Sunt increzator ca sub domnia voastra pacea si stabilitatea vor continua sa prospere. Astept cu nerabdare sa vad ca munca importanta pe care ati realizat-o de-a lungul vietii va inflori si mai mult in anii urmatori”, i-a transmis Printul Albert.

Printesa Charlene s-a intors in Monaco la inceputul lunii martie, dupa ce a petrecut patru luni intr-o clinica din Elvetia, unde a primit un tratament specializat pentru oboseala extrema. In urma cu cateva luni, aceasta a vorbit pentru prima oara despre starea sa de sanatate si despre procesul de recuperare, pe care l-a descris ca fiind unul „lung, dificil si dureros.”

„Cand m-am intors in principat, mi-am canalizat toata energia asupra copiilor mei, sotului meu si asupra starii mele de sanatate, fiindca acestea sunt prioritatile mele. Starea mea de sanatate este inca fragila si nu vreau sa ma grabesc. A fost un drum lung, dificil si dureros. Azi ma simt mai calma.”, a declarat Printesa Charlene de Monaco pentru Monaco Matin.

In 2021, Printesa Charlene de Monaco a stat mai mult in Africa de Sud. Desi presa tabloida a sustinut constant ca plecarea ei din Monaco ar fi avut legatura cu infidelitatea Printului Albert de Monaco, sursele de la palat au pus absenta indelungata pe seama unei infectii grave ale urechii, nasului si gatului, care a necesitat multiple operatii.

O sursa apropiata a declarat ca Printesa Charlene de Monaco „nu a putut consuma mancare solida in ultimele sase luni din cauza tuturor interventiilor medicale pe care le-a suferit. A putut sa se hraneasca doar cu lichide cu ajutorul unui pai, asa ca a pierdut aproape jumatate din greutatea pe care o avea.”

Potrivit sursei, Printesa Charlene de Monaco „nu sufera de o problema grava de sanatate mintala.”

„E obosita din cauza celor sase luni de operatii si a incapacitatii de a se hrani cum trebuie. Si i-a fost extrem de dor de copiii ei si de sotul sau in toata aceasta perioada in care a fost nevoita sa ramana in Africa de Sud.”

Cati bani castiga Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionanta

Articole din aceeasi categorie