08.08.2024
Primul interviu al Yulianei Scutaru după divorțul de interpretul Pasha Parfeni: „Nu am rezonat cu anunțul făcut de el” - VIDEO

În cadrul unui podcast cu Nata Albot, fosta soție a interpretului Pasha Parfeni a vorbit despre divorț, dar și despre cum a reușit să depășească amalgamul de emoții ce l-a simțit după separare.

Stresul afecta uneori relația ei cu Pasha, însă adesea îi făcea, de fapt, mai puternici, a explicat Yuliana: „Eu credeam că nu o să facem față la Eurovision, o să ne despărțim, pentru că știam cât stres presupune această participare, dar spre uimirea mea, totul a funcționat invers, ne-am unit mai mult. Atunci pe moment, am depășit cu brio situația”.

De ce îţi este mereu frig? Medicul specialist Mihail Pautov explică ce probleme de sănătate poate ascunde acest simptom - VIDEO

În urma divorțului, Yuliana se află într-un proces de autocunoaștere: „Dacă ar fi să fac o comparație, aș spune că mă aflu într-un ocean, dar știu ca am trecut de cea mai grea și dureroasă furtună, cumva am rămas la suprafață, dar nici la mal nu sunt încă”.

Relația ei cu Pasha Parfeni a durat 15 ani. „Au fost 15 ani foarte frumoși, au fost și momente dificile, grele. Când aveam certuri, eu găseam o scuză, probabil acesta este prețul. Eu m-am format în această perioadă, nu știu cum aș fi devenit în această relație, eu mă bucur că am iubit atât de intens, cred că sunt capabilă să iubesc din nou așa. Sunt recunoscătoare, dar deja întoarcem pagina”, a continuat invitata podcastului.

În trending pe YouTube la mai puțin de o zi de la lansare! Noua piesă a Irinei Rimes a captat atenția fanilor prin videoclipul său unic - VIDEO

Anunțul despre divorț a fost făcut de către Pasha. „Eu avem dubii la acest anunț, sunt și plusuri, dar și minusuri la acest fapt, pe de o parte, ne-a ușurat viața, dar în momentul în care a fost făcut anunțul, a fost intens. Eu nu am rezonat cu anunțul făcut de el, sunt aici multe aspecte pe care mi-aș dori să nu le scot în vizor”, a adăugat Yuliana.

Femeia a recunoscut că ziua în care deja ea a publicat mesajul despre divorț, a fost cu lacrimi, dar nu din cauza despărțirii: „În ziua în care am postat eu mesajul meu, am și plâns. Spre uimirea mea, nu am plâns din cauză că divorțăm, dar pentru că m-a emoționat numărul de mesaje. Eram sigură că urmează să fiu susținută de către prieteni, dar am primit mult mai mult decât am așteptat”. 

Cele mai rare prenume de băieți înregistrate în acest an pe teritoriul Republicii Moldova - FOTO

„Divorțul nu înseamnă doar ruperea relației între 2 persoane, dar între 2 lumi, 2 familii, mai sunt și prietenii care la fel, sunt într-o poziție mai puțin plăcută. După divorț cu mama m-am apropiat mult, până la urmă, sunt lucruri frumoase din aceste situații”, a continuat să explice Yuliana.

Yuliana Scutaru este designer de interior și fondatoarea studioului „Musa„ din Chișinău. A făcut parte de 3 ori din delegația Moldovei la Eurovision grație textelor și pieselor compuse pentru fostul ei soț, interpretul Pasha Parfeni.

SURSĂ FOTO: Instagram/  yuliana.scutaru

Articole din aceeasi categorie