19.04.2022
Noul iubit al Kseniei Borodina il ameninta pe fostul ei sot: „Doamne, e atat de infiorator”

Conflictul dintre Ksenia Borodina si fostul ei sot Kurban Omarov nu se potoleste. Vara trecuta, prezentatoarea TV a cerut divortul iar acum, se pare ca prezentatoarea are o relatie cu cel mai bun prieten al fostului sau sot. 

Anterior, Kurban a acuzat-o pe Ksenia de infidelitate. Omul de afaceri a spus ca ea l-a inselat cu prietenul sau apropiat - Trofim Simishcenko. Zvonurile despre romanul celor doi au fost confirmate. Acum, cuplul este adesea vazut impreuna. Iar Kurban, care nu a putut fi indiferent in aceasta situatie, a vorbit public despre „cel mai bun prieten al sau”. 

Ieri, Ksenia a fost nevoita sa raspunda la acuzatiile fostului sau sot. „Trebuie sa-mi multumesti pentru ca eu am existat in viata ta. Spune multumesc pentru fiica, pentru educatia, dezvoltarea si pentru tot ce eu ii ofer. Pentru ca toate darurile tale, jucariile si banii - nu inseamna educatie! Atat iti este de interesant ce se intampla la mine in pat? Te-am dat afara din el acum un an. Inceteaza sa ma mai critici, pare foarte ciudat!”, a spus Borodina. 

Nici Kurban nu a intarziat sa raspunda la mesajul prezentatoarei. S-a dovedit ca actualul sau iubit a incercat sa ia legatura cu fostul sau sot. 

„Multumita acestui show, Trofim, care nu a ridicat receptorul pana acum, a decis sa ma sune singur. Ma speria, ma santaja si imi spunea ca „o sa-mi strice sanatatea”. Doamne, cat de infiorator este”, a afirmat Omarov pe retelele sale de socializare. 

Articole din aceeasi categorie