28.05.2023
Primele imagini de la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cum arata prima rochie de mireasa a vedetei - FOTO

Gina Pistol si Smiley au spus ieri DA! Primele imagini de la nunta celui mai indragit cuplu din showbizul romanesc. Prezentatoarea TV a avut doua rochii de mireasa.
 

Sotia lui Smiley a ales o pereche de cercei cu diamante de la un brand frantuzesc. Sandalele pe care vedeta le poarta la nunta sunt semnate de casa de moda Jimmy Choo si sunt din colectia pentru mirese. Sandalele sunt albe, din satin, cu multe perle aplicate si costa 1.595 de euro.

Prima rochie de mireasa purtata de Gina Pistol este una spectaculoasa, in stil boho. A optat pentru o rochie lejera din dantela fina. Smiley a ales un costum bej, elegant, potrivit stilului sau.

Actorul Catalin Lungu canta opera! Vezi cum s-a descurcat: „Daca-i maestru, apoi in toate” - VIDEO
Cand vine vorba despre coafura, Gina Pistol a dorit bucle lejere si si-a aplicat extensii. Machiajul este unul natural, in nuante de maro. Prezentatoarea de la „Chefi la cutite” si-a dorit un buchet simplu si delicat, astfel ca a ales floarea miresei.
 

Pe contul de Instagram, inainte cu doar cateva ore de nunta cu Gina Pistol, Smiley a postat un mesaj emotionant si o fotografie cu viitoarea lui sotie si fiica lor, Josephine.

Rihanna, o noua aparitie stralucitoare. Artista a purtat un inel in valoare de un milion de dolari - FOTO

 „Traim intr-o lume care stie atat de bine sa scoata in evidenta extraordinarul, incat normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau sa va zic ca cele mai mari bucurii pe care le-am trait in viata asta sunt cele normale pe care le traim aproape toti cel putin o data. Dincolo de extraordinarul din vietile noastre pe mine ma implineste, in general, ce te implineste si pe tine: iubirea, linistea, zambetul, jocul, libertatea si binele in toate formele sale. De asta cred ca frumusetea sta mai degraba in lucrurile simple si ca a fi normal e noul extraordinar. Iar cand realizezi ca frumusetea vietii sta in fiecare moment trait la maximum, atunci cand se intampla, iti dai seama ca prezentul e mereu extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”.

Articole din aceeasi categorie