03.01.2020
Prima postare facuta de Anastasia Zavorotniuk in 2020
In prima zi din acest an, pe pagina de Instagram a Anastasiei Zavorotniuk a fost publicat un mesaj de felicitare din numele actritei si a familiei ei.

Postarea era insotita si de o fotografie in care vedeta apare alaturi de sotul ei, Piotr Chernyshev, si fiica lor, Milla.

Chiar daca imaginea nu este una recenta, internautii s-au bucurat sa o revada si au apreciat cuvintele venite din partea actritei.

„Vine Anul Nou si din partea Anastasiei si a intregii noastre familii vrem sa va uram de bine, vad dorim sanatate si prosperitate! Fie ca anul care vine sa fie unul fericit si sa va implineasca cele mai importante dorinte ale voastre!

Nastia va transmite tuturor salutari si va multumestepentru sustinere, pentru rugaciunile voastre si pentru acea caldura sufleteasca, pe care i-o daruiti. Toate cele bune voua si familiilor voastre! Va multumim mult!”, a fost mesajul postat pe pagina de Instagram a Anastasiei.

Primele zvonuri privind starea grava de sanatate a Anastasiei Zavorotniuk au aparut in luna august a anului curent. Reprezentantii artistei au anuntat ca in septembrie, Anastasia va oferi un interviu amplu in care va vorbi la acest subiect, lucru care insa nu s-a intamplat, iar in presa au aparut informatii ca artista ar suferi de o tumoare cerebrala (acelasi tip de cancer in urma caruia a murit Janna Friske) si ar fi internata, intr-o stare foarte grava, intr-un spital din Moscova.

Sursa info: Instagram.com

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie