20.09.2022
Prima imagine cu Simona Halep dupa ce a suferit o interventie chirurgicala: „Intotdeauna avem un motiv sa zambim” - FOTO

Simona Halep si-a surprins fanii cu o imagine inedita.

Simona Halep le-a povestit recent fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare ca a suferit o interventie chirurgicala. Sportiva a dezvaluit atunci care este motivul pentru care s-a operat si care este starea ei de sanatate.

Intr-un mesaj transmis pe Instagram, Simona Halep a anuntat in urma cu o saptamana ca a trecut printr-o interventie chirurgicala. Jucatoarea de tenis se confrunta cu probleme cu respiratia, asa ca a apelat la ajutorul medicilor. Aceasta a dezvaluit si ca si-a facut o interventie estetica cu ocazia asta.

Anuntul facut de Simona Halep a fost insotit si de o imagine cu ea de pe patul de spital, in care se poate observa ca are nasul bandajat. De asemenea, in acelasi mesaj, sportiva spune ca operatia a decurs bine, dar ca va avea nevoie de cateva saptamani de odihna pentru a se recupera inainte sa revina pe teren.

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

„Buna tuturor! Asa cum cativa dintre voi stiati deja, am avut probleme cu nasul si situatia s-a inrautatit in perioada verii, in special la Washington. Mi-a fost greu sa respir si in timpul noptii totul se agrava. Singura metoda prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operatiei. Doctorul Daniel Popescu m-a operat si mi-a facut cu aceasta ocazie si o interventie estetica. Multumesc! Vreau sa-i multumesc si anestezistului meu, doctorul Uleia Alex. Totul a decurs bine. Voi avea nevoie de cateva saptamani de odihna pana cand voi putea relua orice activitate fizica. Ne vedem in curand pe terenul de tenis!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Instagram.

Sportiva a dezvaluit recent ca interventia a fost una de succes si chiar a dezvaluit o imagine cu ea, transmitand si un mesaj optimist.

„Intotdeauna avem un motiv sa zambim. Buna dimineata, zi de luni!”, a transmis Simona Halep pe pagina personala de Instagram.

S-a stins din viata actorul rus Serghei Puskepalis! Afla care este motivul decesului

Recent, Simona Halep si Toni Iuruc au confirmat ca se despart, la aproape un an de cand s-au casatorit civil. Cununia lor religioasa era programata a avea loc in toamna acestui an, mai exact pe 13 noiembrie, iar locul ales de ei a fost Cazinoul din Sinaia. Cei doi au divortat la notar, la numai o zi de la aparitia stirii cu privire la separarea lor.

Articole din aceeasi categorie