11.08.2020
Prima imagine cu fiica lui Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger. „Suntem extrem de binecuvantati."

Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger au impartasit vestea cea buna cu fanii sai si au dezvaluit numele fetitei lor.

Citeste si :  S-a marit familia! Arnold Schwarzenegger a devenit pentru prima data bunic

Dupa ce ieri, Patrick Schwarzenegger, fratele lui Katherine, a confirmat vestea ca sora lui si Chris Pratt au devenit parinti, cuplul a decis sa faca anuntul despre nasterea fiicei, pe nume Lyla Maria Schwarzenegger Pratt printr-o postare, publicata pe pagina de Instagram a lui Chris.

„Suntem mai mult decat entuziasmati sa anuntam nasterea fiicei noastre, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Nu am putea fi mai fericiti. Atat mama, cat si bebelusul se descurca grozav. Suntem extrem de binecuvantati. ”, a scris actorul.

Barbatul, in varsta de 41 de ani a mai adaugat si doua versete din Biblie in postarea sa: „Domnul a facut mari lucruri pentru noi si de aceea suntem plini de bucurie”, spune unul dintre ele, Psalmul 126:3.

Mama lui Katherine Schwarzenegger, Maria Shriver, fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger, a adaugat si ea un comentariu la aceeasi postare a fiicei sale, de pe contul sau de Instagram: „Sunt atat de fericita pentru voi, Lyla Maria e atat de binecuvantata sa va aiba pe amandoi ca parinti, vei fi o mama uimitoare, deja esti!!!”


Potrivit jurnalistilor, actorul Chris Pratt si Katherine Schwarzenegger au facut cunostinta unul cu celalalt datorita mamei lui Katherine, Maria Shriver. Cei doi au inceput sa se intalneasca in vara anului 2018, iar in ianuarie 2019 au anuntat ca s-au logodit.

Surse foto: Getty, Instagram

Articole din aceeasi categorie