06.07.2022
Prima aparitie a Rihannei dupa ce a devenit mama. Ce imagini a postat cantareata pe internet - FOTO

Vestea ca artista a devenit mama a inceput sa circule pe internet in luna mai. Aceasta nu a vrut sa dezvaluie niciun detaliu cu privire la modul in care a decurs nasterea. De atunci a stat ferita de fotografi si a evitat sa apara in public. Prima aparitie a Rihannei dupa ce a devenit mama a avut loc ca urmare a dorintei artistei de a-si promova cel mai recent produs de make-up pe care l-a lansat.

Rihanna le-a oferit fanilor sai cateva imagini din viata sa privata. Artista in varsta de 34 de ani s-a filmat din propria baie in timp ce isi aplica pe buze cel mai recent gloss pe care l-a creat. Videoclipul cu diva a ajuns sa faca rapid inconjurul internetului.

Prima aparitie a Rihannei dupa ce a devenit mama

Rihanna si Rocky au devenit parinti si au preferat sa tina acest lucru departe de privirile curiosilor. Daca pe tot parcursul sarcinii s-a pozat in tinute care sa-i scoata in evidenta burtica de graviduta, acum artista pare ca nu doreste sa mai apara in public.

Paparazzi au surprins-o tot mai rar in public. Prima aparitie a Rihannei dupa ce a devenit mama a avut loc pe canalul sau de Youtube. Cantareata melodiei Diamonds a stralucit intr-un halat negru. Aceasta si-a prins parul in catve acodite si si-a aplicat un machiaj lejer.

Adevaratul motiv pentru care printul Charles isi doreste sa reia relatia cu fiul lui: „Il iubeste si vrea sa mearga mai departe!”

Clipul de cateva secunde a ajuns deja viral pe internet. Fanii s-au bucurat sa o revada pe cantareata de 34 de ani. Vedeta a mai fost surprinsa recent in Londra. Se pare ca artista s-a aflat intr-un barber shop alaturi de iubitul sau.

In imagini Rocky apare in timp ce este tuns, in timp ce Rihanna zambeste si povesteste cu mai multi barbati care se aflau in jurul sau.

Diva da intotdeauna dovada de discretie. Nu este de mirare faptul ca nu a postat nicio fotografie pana in prezent cu bebelusul sau.

Cum s-a schimbat viata artistei de cand a devenit mama

Rihanna nu a oferit primele declaratii despre cum arata viata sa de cand a devenit mama. Cu toate acestea apropiatii vedetei au oferit mai multe detalii din viata acesteia. Sursele spun ca artista „se descurc grozav” cu ingrijirea micutului sau.

Rocky ii este alaturi si isi asuma in totalitate rolul de parinte. Se apre ca iubitul vedetei petrece cea mai mare partea  timpului cu bebelusul atunci cand artista este plecata din cauza programului aglomerat.

„Nu este usor sa fii proaspat parinte. Baietelul lor este sanatos, iar Rihanna este incantata de el. Intalnirea cu fiul sau a fost una speciala. Ea a fost foarte incantata pe tot parcursul sarcinii. Ca maica aceasta abia se lasa dusa de langa micut. Este o mama extraordinara. A vrut sa nasca in Los Angeles deoarece are o casa mare. Ii place sa stea afara cu fiul ei.”

Apropiati vedeti spun ca aceasta „nu pare grabita sa se intoarca la munca” si ca prefera sa petreaca timpul cu fiul sau. Vedeta si Rocky se implica la fel de mult in cresterea bebelusului lor. Perechea ae propriu orar dupa care functioneaza pentru a fi in permanenta alaturi de bebelus. Atunci cand RiRi nu poate fi prezenta, Rocky ii ia locul si se ocupa de baietel.

Daniela Burlaca si Iurie Gologan si-au botezat fetita! Vezi primele imagini cu fiica actorilor - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie