06.07.2022
Adevaratul motiv pentru care printul Charles isi doreste sa reia relatia cu fiul lui: „Il iubeste si vrea sa mearga mai departe!”

Despre relatia dintre printul Charles si fiul sau cel mic, printul Harry, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, insa in ciuda neintelegerilor care au existat intre ei, se pare ca ducele de Cornwall isi doreste sa reia legatura cu fiul sau cel mic si cu Meghan Markle, deoarece isi doreste sa faca parte din vietile nepotilor sai.

Jurnalista Katie Nicholl a dezvaluit, in cadrul unui interviu pentru ETonline, ca intalnirea de la inceputul lunii iunie cu Harry si Meghan Markle si cu cei doi copii ai lor a fost una foarte emotionanta pentru Charles si Camilla.

„Stiu ca multi nu-l vad pe Charles ca fiind un bunic implicat, dar el chiar e. A petrecut mult timp in ultimii ani cu nepotii din partea fiului sau cel mare si isi doreste foarte mult sa aiba o relatie apropiata si cu copiii lui Harry si Meghan.”, a dezvaluit jurnalista, potrivit sursei citate.

Totodata, intalnirea dintre cei patru, care a avut loc cu ocazia ceremoniilor ce au marcat Jubileul de Platina al reginei, a fost un moment emotionant pentru Charles, care si-a revazut nepotul, pe Archie, in varsta de trei ani. Totodata, el a intalnit-o pentru prima data pe Lilibet, fiica de un an a printului Harry.

„Stiu ca Charles isi doreste sa reia relatia cu Harry.”, a declarat jurnalista, precizand, de asemenea, ca acea intalnire a fost, cel mai probabil, doar inceputul in ceea ce priveste reluarea relatiei.

„Isi iubeste fiul si isi doreste sa mearga mai departe, sa-l ierte. Vrea sa-si repare relatia si sa-si vada de viata. Isi doreste foarte mult sa fie un bunic bun si sa-si vada nepotii, chiar daca acest lucru inseamna cateva calatorii transatlantice.”, a mai precizat jurnalista.

Printul Harry, dezvaluiri explozive despre relatia cu printul Charles

Intr-un interviu pentru podcastul lui Dax Shepard numit „Armchair Expert”, ducele de Sussex a declarat ca tatal sau il trata in copilarie exact asa cum fusese si el tratat la randul sau pe cand era mic.

Solistul de la „The Motans” a facut dezvaluiri despre viciile cu care s-a confruntat in trecut. Cum a reusit sa scape artistul de obiceiurile nocive - VIDEO

„Nu vreau sa dau vina pe nimeni. Nu cred ca ar trebui sa aratam cu degetul sau sa invinuim, dar atunci cand vine vorba de cresterea unui copil, daca eu am suferit o forma de durere si suferinta pentru ca si ea a fost suferita de tatal meu sau de parintii mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu il voi mai transmite generatiei urmatoare. Este vorba de multa durere si suferinta genetica – ele se transmit, asa ca parintii ar trebui sa se gandeasca - ”, a spus printul Harry, potrivit The Guardian.

Horoscop 6 iulie 2022. Zodia care va pune punct unei relatii de lunga durata

Ducele de Sussex a mai spus ca in jurul varstei de 20 de ani si-a dat seama ca nu-si doreste “un job regal”, gandindu-se la ce i s-a intamplat mamei sale, printesa Diana.

„Am vazut ce este in spatele cortinei, stiu care este modelul, stiu cum functioneaza operatiunea si nu vreau sa fac parte din ea. E o combinatie intre The Truman Show si a fi un animal in cusca la Zoo”, a adaugat Harry. Referitor la Printul Charles, acesta a spus ca vrea sa le ofere copiilor sai o altfel de viata si un altfel de tratament fata de cum a primit el: ”Brusc, am inceput sa-mi dau seama ca el m-a tratat in felul in care a fost si el tratat si m-am gandit cum pot sa schimb asta pentru copiii mei”.

Articole din aceeasi categorie