14.04.2022
Prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina le-a raspuns dur sustinatorilor „prieteniei dintre popoare”

Prezentatoarea TV Masha Efrosinina i-a pus la punct pe toti comentatorii care o acuza de faptul ca ea promoveaza ura intre cele doua mari natiuni: Rusia si Ucraina. 

Razboiul din Ucraina a aratat clar ca fraza „prietenia dintre popoare” nu mai este actuala. Prezentatoarea TV Masha Efrosinina a incetat sa mai vorbeasca cu rudele sale in Kerci care, dupa spusele vedetei, nu i-au scris nici un mesaj de cand a inceput razboiul. 

In acelasi timp, haterii o ataca pe prezentatoare pe retelele de socializare, acuzand-o de agresivitate excesiva si de incitare a dusmaniei dintre ucraineni si rusi. Prezentatoarea insa nu a tacut pentru mult timp si a dat un raspuns clar tuturor celor care o critica. 

„Totul e distrus!” Vedetele ucrainene care au ramas fara adapost din cauza razboiului: „A fost foarte infricosator” - FOTO/VIDEO

„Nu am nevoie de comunicare si prietenie cu oamenii vostri! Voi, oameni care au un cod genetic defect, ne-ati facut pe mine si pe toti oamenii mei sa creada asa pana la sfarsitul zilelor noastre! Ei bine, sau pana la sfarsitul zilelor voastre. Si nu imi mai scrieti fraze de genul: „nu toti rusii sunt asa”. Cei care nu sunt asa, deja invata o a doua limba”, a scris Efrosinina pe pagina de Instagram. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie